EmirTas0
Femtopat
Daha fazla
Başka bir forumdan fare tavsiyesi almıştım. Forumun ismini söylememe gerek yok sanırım, koyu mavi logolu. Gelen önerilerin çoğu Scyrox V6 idi ve ben de geçen hafta Gaming.gen'den 2.900 TL'ye aldım. İlk başlarda elime aldığımda cidden yok gibiydi, tüy gibiydi güzeldi ama ertesi gün sorunları baş göstermeye başladı. Öncelikle kasada gıcırtı çok fazla. Soldan sağdan sıkınca katır kutur gıcırdamalar var, kasası esneme yapıyor. Alttan da yanlardan da esneme yapıyor. Ayrıyeten switchlerinden çınlama sesi tarzı bir ses geliyor ve bu ses beni gerçekten rahatsız etti. Kablosu çok sert, kablolu olarak kullanirken çok ama çok rahatsiz ediyor, taş sürüklüyor gibi hissediyorum, önceki faremin kablosu yumuşaktı. Scroll tuşu da çok sert. Akıcılık sıfır. Fareyi sallayınca da tıkır tıkır ses geliyor.
O kadar önerilen sevilen bir farede neden bu sorunları yaşıyorum? Tavsiyesi olan var mı? Malzemesi cidden kalitesiz hissettiriyor, bayağı ucuz Çin plastiği. Hafif diye mi malzemeden kısmışlar acaba?
O kadar önerilen sevilen bir farede neden bu sorunları yaşıyorum? Tavsiyesi olan var mı? Malzemesi cidden kalitesiz hissettiriyor, bayağı ucuz Çin plastiği. Hafif diye mi malzemeden kısmışlar acaba?
Son düzenleme: