Scyrox V8 8K Wireless mouse alınır mı?

Bütçe
3000

hayretbise

Decapat
Daha fazla  
Şu anki kullandığım mouse SteelSeries Rival 3 (zamanında yaptık bir hata). Yeni bir fareye geçmek istiyorum, bütçem 3000 TL. Biraz araştırma yaptım ve sycrox V8 modelini almak istiyorum fakat kutunun içinden dongle çıkıyormuş galiba onun kullanımı hakkında hiçbir fikrim yok. Daha önce hiç Wireless mouse kullanmadım. İlk kez Wireless mouse kullanacak birisi için önerileriniz nelerdir? Sycrox V8 modeli pilli mi veya nasıl şarj ediliyor? Bluethooth ile bağlansam performans kaybı yaşar mıyım?
3000 TL ve altı başka mouse önerilerinize de açığım bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anki kullandığım mouse SteelSeries Rival 3 (zamanında yaptık bir hata). Yeni bir fareye geçmek istiyorum, bütçem 3000 TL. Biraz araştırma yaptım ve sycrox V8 modelini almak istiyorum fakat kutunun içinden dongle çıkıyormuş galiba onun kullanımı hakkında hiçbir fikrim yok. Daha önce hiç Wireless mouse kullanmadım. İlk kez Wireless mouse kullanacak birisi için önerileriniz nelerdir? Sycrox V8 modeli pilli mi veya nasıl şarj ediliyor? Bluethooth ile bağlansam performans kaybı yaşar mıyım?
Hocam kutunun içinden dongle çıkıyor, onu normal usb girişine takıp kablosuz şekilde kullanıyorsunuz.
Bluetooth ile kablolu ve 2.4Ghz ye göre gecikme olur tabi ama gözle görülür bir gecikme olmaz fazla.
Ürün de pil değil lityum iyon batarya var. Telefon gibi düşünün, şarjı bitince type c girişinden şarj ediyorsunuz. Şarjı kullanma miktarınıza göre 1-2 hafta gider.

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...MInLGw9P_uiwMVAxWiAx353w1rEAAYASAAEgLED_D_BwE

Scyrox V8 eger claw tutus ile kullanmiyorsaniz mouse yi sizi oldukca rahatsiz eder hocam. Mouse tutus sekliniz nedir?

Farenin ayakkabı gibi mağazaya gidip ele oturuşuna bakmadan almama taraftarıyım

Aynen öyle sizin için en iyi shape i bulduktan sonra ister 1K Hz olsun ister 8K Hz zaten aradaki farkı hissetmezsin bile, eline göre en rahat olan mouse şeklini bulmak daha iyi olur veya biliyorsan ne tarz istediğini sırf 8K Hz diye para vermek yerine 1K Hz daha kaliteli bir mouse almak daha iyi olur.

Bunu çok duydum. Bütçemin üstünde olmasına rağmen almaya değer mi? Claw tutuşa sahibim

İnanın vaktim olmuyor. Vakit yarattım diyelim bu fareyi nereden deneyebilirim?

O mouse clawa uygun diye biliyorum donk var CS2 esporcusu G PRO Superlight 2 kullanıyor shape olarak benzerler tutuşu claw. Logitech'in birçok esporcunun kullandığı yıllardır kullanılan bir modeli hocam, hala çoğu esporcu bunun bir üst modeli G PRO X kullanıyor ki çok benzerler diye biliyorum ağırlığı falan değişiyor biraz, arada bin TL fark var zaten. 1000Hz günümüzde gayet yeterli üstünün pek anlamı yok monitörün çok çok iyiyse (360Hz ve üstü) belki 2K Hz en fazla alsan farkı hissedersin. 8K Hz almak bir şey fark ettirmeyecek ama Logitech kalitesi ile yarışamaz o mouse.

Bunu çok duydum. Bütçemin üstünde olmasına rağmen almaya değer mi? Claw tutuşa sahibim

İnanın vaktim olmuyor. Vakit yarattım diyelim bu mouseu nerden deneyebilirim?
Scyrox V8 claw icin bicilmis kaftan hocam. Logitech'ten de daha iyidir. Alabilirsiniz.

Shape farklari bu sekilde. Ekstradan Logitech'in cok daha agir oldugunuda ekleyeyim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250304_134804_Chrome.jpg
    Screenshot_20250304_134804_Chrome.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 298

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı