Scyrox V8 için skatez ve mouse pad önerisi

ketcupinyo

Picopat
Daha fazla  
Skatez için ice V2 düşünüyorum mousepadim hybrid mi yoksa Speed mi olmalı? Skatez ve mouse pad arasında ters orantı mı olmalı? Yani biri hybrid olup biri Speed mi olmalı? Ayrıca skatez ve mouse pad için önerilere de açığım.

Skatez için ice V2 düşünüyorum mousepadim hybrid mi yoksa Speed mi olmalı? Skatez ve mouse pad arasında ters orantı mı olmalı? Yani biri hybrid olup biri Speed mi olmalı? Ayrıca skatez ve mouse pad için önerilere de açığım.

Skatez olarak bunlar alınabilir bence.
Yanzi daha çok speed türünde, ice v2 biraz daha hybrid türünde hocam.

Bir de wraithte x-ray pad obsidyen skatez vardı da onun hakkında çok fikrim yok ama kullananlar memnundu genel olarak.

Hocam.

Skatez olarak bunlar alınabilir bence.
Yanzi daha çok Speed türünde, ice V2 biraz daha hybrid türünde hocam.

Bir de Wraith'te X-ray pad obsidyen skatez vardı da onun hakkında çok fikrim yok ama kullananlar memnundu genel olarak.

Peki hocam skatez Speed olursa mouse pad Speed mi yoksa hybrid mi olmalı? Ya da skatez hybrid olursa mouse pad Speed mi yoksa hybrid mi olmalı?

Peki hocam skatez Speed olursa mouse pad Speed mi yoksa hybrid mi olmalı? Ya skatez hybrid olursa mouse pad Speed mi yoksa hybrid mi olmalı?
Mousepadlar konusunda aşırı bilgim yok ama mesela skatez speed olup mousepad hybrid diye henüz bir şikayeti olan görmedim. Bence senin tercihine kalmış bir şey o yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı