Scyrox V8 mi ATK blazing Sky F1 Extreme mi?

SavaiBronzq

Femtopat
Daha fazla  
Bu iki mouse arasında kaldım. Ve aralarında oldukça fazla bir fiyat farkı var. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sağolun ama skatez falan uğraşmak istemiyorum. @XakoR hocamın önerdiği waizowl ogm pro v2 modeli kafama yattı. Eğer bu markada kronik bi sorun yoksa büyük ihtimalle bunu alıcam. Görünümüde hoş. Sadece şuan siyah ve pembe renk seçenekleri var 😅 siyah hiç istemiyodum galiba pembe alırım alırsam

Hocam

Hocam Waizowl tavsiyeniz için gerçekten teşekkürler 🙏 görünümüne bayıldım. Kronik sorunu yoksa net bunu tercih edicem. Ama cloud değil 😅 ogm pro v2. Tek üzüntüm zeus modeli kalmamış stokta. EğerA
Kronik sorunu yok gibi duruyor ama yeni ürün. Pek şikayet görmedim. Size denk gelirse tabii onu bilemem. Ama çok düşük ihtimal. Benimki sorunsuz. Hatta üstüne içinde 2 lt su olan cam matara düşürdüm 50cm gibi bir yükseklikten, cam çatladı mouse sağlam haha :D

Waizowl ogm Pro V2 mouse ve Scyrox V8 mouselerden bahsediyorum dostum neresi aynı ağırlık?
Aralarında 1 gram ağırlık gözüküyor hocam.

Tekrar baktım 10 gram varmış. Scyrox v8 daha hafifmiş. Tercih edilebilir o zaman lakin aralarında ergonomi farkı var o da es geçilmemeli.

Kronik sorunu yok gibi duruyor ama yeni ürün. Pek şikayet görmedim. Size denk gelirse tabii onu bilemem. Ama çok düşük ihtimal. Benimki sorunsuz. Hatta üstüne içinde 2 LT su olan cam matara düşürdüm 50cm gibi bir yükseklikten, cam çatladı mouse sağlam haha :D

Hocam kasa titanyum değil mi? Bir de zeus modelinin switcleri farklıymış çok sessizmiş duyduğuma göre. Beğenen çok. Kalite farkından dolayı mı 200 TL gibi bir fark var yoksa sadece sessizlik mi? Bilginiz var mı?

Kronik sorunu yok gibi duruyor ama yeni ürün. Pek şikayet görmedim. Size denk gelirse tabii onu bilemem. Ama çok düşük ihtimal. Benimki sorunsuz. Hatta üstüne içinde 2 LT su olan cam matara düşürdüm 50cm gibi bir yükseklikten, cam çatladı mouse sağlam haha :D

@XakoR @WerBeastDu hocalarım bir de şöyle bir sorum var anlamak için; şimdi sensör muhabbetinde bazı modellerde PixArt PAW3950 yazıyor bazılarında ise sadece paw3950. bunların arasında fark var mı? Bir de wl model pAW3950HS gördüm, HS'nin farkı ne? Öğrenmek için soruyorum.

Hocam kasa titanyum değil mi? Bir de zeus modelinin switcleri farklıymış çok sessizmiş duyduğuma göre. Beğenen çok. Kalite farkından dolayı mı 200 TL gibi bir fark var yoksa sadece sessizlik mi? Bilginiz var mı?

@XakoR @WerBeastDu hocalarım bir de şöyle bir sorum var anlamak için; şimdi sensör muhabbetinde bazı modellerde PixArt PAW3950 yazıyor bazılarında ise sadece paw3950. bunların arasında fark var mı? Bir de wl model pAW3950HS gördüm, HS'nin farkı ne? Öğrenmek için soruyorum.
Waizowl OGM Pro v2 titanyum değil hocam. Zeus'a hiç bakmadım ama sınırlı üretim o zaten stoğa tekrar gelmez herhalde. Pixart PAW3950 tek sensör aynı sensör zaten. HS çok azıcık daha gelişmişi diye biliyorum. WL Mouse çok ayrı bir marka ben anlamadım Waizowl ile WL 'i nasıl karıştırdınız?

Waizowl ogm Pro V2 titanyum değil hocam. Zeus'a hiç bakmadım ama sınırlı üretim o zaten stoğa tekrar gelmez herhalde. PixArt PAW3950 tek sensör aynı sensör zaten. HS çok azıcık daha gelişmişi diye biliyorum. WLmouse çok ayrı bir marka ben anlamadım waizowl ile Wl'i nasıl karıştırdınız?

Hocam karıştırma yok. WLmouse'lara bakıyordum öyle Wraith'te, HS'yi gördüm sormak istedim. Araştırıyorum hocam bende Reddit falan Amerikalı'lar ne diyorlar. Wl yi görünce bakmak istedim. Öyle denk geldim.
Hocam ogm V2 Pro'nun yurt dışında zeus gibi farklı modelleri var 2-3 tane gördüm. Acaba Wraith getirir mi onları?

Waizowl ogm Pro V2 titanyum değil hocam. Zeus'a hiç bakmadım ama sınırlı üretim o zaten stoğa tekrar gelmez herhalde. PixArt PAW3950 tek sensör aynı sensör zaten. HS çok azıcık daha gelişmişi diye biliyorum. WLmouse çok ayrı bir marka ben anlamadım waizowl ile Wl'i nasıl karıştırdınız?

Dün iadesi yapıldı, bugün siparişini verdim hocam ogm Pro V2 pembe beyaz renk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı