Scyrox V8 mi ATK blazing Sky F1 Extreme mi?

SavaiBronzq

Femtopat
Daha fazla  
Bu iki mouse arasında kaldım. Ve aralarında oldukça fazla bir fiyat farkı var. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Scyrox kalite olarak Lamzu'dan neredeyse farksız. Bu yüzden rakibi yok.

Hocam ATK F1'i öneriyordun her yerde. Şimdi Scyrox diyosun. Birçok konuda ATK'yı önerdiğini gördüm.

Hocam senin ATK F1 tavsiyelerinle birçok kişi bu fareyi aldı! Sycrox V8 bundan çok daha ucuz bir mouse şimdi diyosun ki Scyrox rakipsiz? Hangi tavsiyeni dinleyelim hocam ben anlamadım? Stoklara göre mi yorum yapıyosunuz? ATK F1 tavsiyeleri verdiğiniz konularda neden "Scyrox diye bir marka var Lamzu'nun alt markası bunun yerine o markayı düşünün, rakipsiz bu marka. Fiyat olarak daha uygun hem" niye demediniz hiç? Neye göre iyi oluyor bu mouse markaları sizin için?

Hocam senin ATK F1 tavsiyelerinle birçok kişi bu fareyi aldı! Sycrox V8 bundan çok daha ucuz bir mouse şimdi diyosun ki Scyrox rakipsiz? Hangi tavsiyeni dinleyelim hocam ben anlamadım? Stoklara göre mi yorum yapıyosunuz? ATK F1 tavsiyeleri verdiğiniz konularda neden "Scyrox diye bir marka var Lamzu'nun alt markası bunun yerine o markayı düşünün, rakipsiz bu marka. Fiyat olarak daha uygun hem" niye demediniz hiç? Neye göre iyi oluyor bu mouse markaları sizin için?

Kalite farkı. Scyrox, Lamzu'nun alt markası.

Hocam lütfen kesin bilgi verir misiniz? 3 markada wraithesports da var, Lamzu Scyrox ATK. Hangisi alınmalı? Duruma göre iade yapıp söylediğinizi alacağım.

Hocam ATK F1 i öneriyodun heryerde. Şimdi scyrox diyosun. Bi çok konuda ATK yı önerdiğini gördüm

Hocam senin ATK F1 tavsiyelerinle biçok kişi bu mouse u aldı ! Sycrox v8 bundan çok daha ucuz bi mouse şimdi diyosun ki scyrox rakipsiz ? Hangi tavsiyeni dinleyelim hocam ben anlamadım ? Stoklara göre mi yorum yapıyosunuz ? ATK F1 tavsiyeleri verdiğiniz konularda neden "scyrox diye bi marka var lamzu nun alt markası bunun yerine o markayı düşünün, rakipsiz bu marka. Fiyat olarak daha uygun hem" niye demediniz hiç ? Neye göre iyi oluyor bu mouse markaları sizin için ?

Hocam senin ATK F1 tavsiyelerinle biçok kişi bu mouse u aldı ! Sycrox v8 bundan çok daha ucuz bi mouse şimdi diyosun ki scyrox rakipsiz ? Hangi tavsiyeni dinleyelim hocam ben anlamadım ? Stoklara göre mi yorum yapıyosunuz ? ATK F1 tavsiyeleri verdiğiniz konularda neden "scyrox diye bi marka var lamzu nun alt markası bunun yerine o markayı düşünün, rakipsiz bu marka. Fiyat olarak daha uygun hem" niye demediniz hiç ? Neye göre iyi oluyor bu mouse markaları sizin için ?

Hocam lütfen kesin bilgi verir misiniz ? 3 markada wraithesports da var, lamzu scyrox atk.. hangisi alınmalı ? Duruma göre iade yapıp söylediğinizi alıcam.
Scyrox yoktu o zaman abim. Gaming gen üzerinden alın.

Scyrox yoktu o zaman abim. Gaming gen üzerinden alın.

Hocam şimdi senden direk net bilgi istiyorum. Lamzu mu Scyrox mu ATK mı hangisini almalıyız?

Hocam şimdi senden direk net bilgi istiyorum. Lamzu mu Scyrox mu ATK mı hangisini almalıyız?

4K dongle la kullanmayı planlıyorum ek bilgi olarak. Lamzu mu diyosun net?

Lamzu ise iade yapacağım wraithesports a Lamzu alacağım.
Lamzu'dan model önerisi yaparsanda çok memnun olurum.
İ

@WerBeastDu hocam hangisini diyosunuz acil bakabilir misiniz wraithesports la görüştüm duruma göre hareket edeceğim.

İ

@WerBeastDu hocam hangisini diyosunuz acil bakabilir misiniz wraithesports la görüştüm duruma göre hareket edeceğim.

Parmaklarım çok uzun değil F1 boyutu iyi.

İ

Lamzu ise thorn 4K mı yoksa og Pro 4K mı?

@XakoR hocam sende konuya bakabilir misin? ATK blazing sky F1 Extreme aldım wraithesportsdan. Daha sonra öğrendim ki Scyrox ve özellikle Lamzu daha iyiymiş ATK'den. Yeni aldım dün siparişini verdim. İade yapıp Lamzu'ya geçmeli miyim? Hangisi daha iyi? 8K boş onu biliyorum. 4K yeterli. Eğer Lamzu ise hangi modeli? Thorn mu og rpo mu? Benim parmaklarım uzun değil. Küçük mouse olmadı lazım. Zaten 4200 civarı çıkmış cebimden almışken en iyisini alayım.

İ

@XakoR hocam sende konuya bakabilir misin? ATK blazing sky F1 Extreme aldım wraithesportsdan. Daha sonra öğrendim ki Scyrox ve özellikle Lamzu daha iyiymiş ATK'den. Yeni aldım dün siparişini verdim. İade yapıp Lamzu'ya geçmeli miyim? Hangisi daha iyi? 8K boş onu biliyorum. 4K yeterli. Eğer Lamzu ise hangi modeli? Thorn mu og rpo mu? Benim parmaklarım uzun değil. Küçük mouse olmadı lazım. Zaten 4200 civarı çıkmış cebimden almışken en iyisini alayım.
Scyrox, Lamzu'nun alt markası ve kalite olarak neredeyse farksız. Scyrox V6 bakabilirsiniz.

Scyrox, Lamzu'nun alt markası ve kalite olarak neredeyse farksız. Scyrox V6 bakabilirsiniz.

Elime geçti Scyrox V8 ve gerçekten skatezleri çok kötü fakat yanında dot skatlezler aldım. Onlarla birlikte çok güzel oldu, kalitesi de gayet iyi. Şu an alınabilecek en iyi mouse modeli olabilir.

İ

Lamzunun tüm modelleri kronik arızalı, hepsi scroll encoder bozuyor sürekli. Hele sağında solunda altında falan delik varsa geçmiş olsun 6 ayda bir bozuluyor. Lamzuyu o konuda önermem pek F/P ürünlere sahip değil. Hafif ergo seviyorsan Waizowl OGM Pro V2 öneririm. Cebinden zaten 4200 çıktıysa bence kesinlikle Waizowl tercih et. Simetrik seviyorsan da Cloud modelini alabilirsin.

Waizowl 'un OGM Pro V2 sinde zaten 8k dongle da kutuda geliyor ek ücret vermiyorsun. 4 aydır kullanıyorum şu zamana kadar kullandığım en iyi mouse oldu. Titanyum ve aliminyum kasaları saymıyorum.

Lamzu'nun tüm modelleri kronik arızalı, hepsi scroll encoder bozuyor sürekli. Hele sağında solunda altında falan delik varsa geçmiş olsun 6 ayda bir bozuluyor. Lamzu'yu o konuda önermem pek F/P ürünlere sahip değil. Hafif ergo seviyorsan waizowl ogm Pro V2 öneririm. Cebinden zaten 4200 çıktıysa bence kesinlikle waizowl tercih et. Simetrik seviyorsan da Cloud modelini alabilirsin.

Waizowl'un ogm Pro v2'sinde zaten 8K dongle da kutuda geliyor ek ücret vermiyorsun. 4 aydır kullanıyorum şu zamana kadar kullandığım en iyi mouse oldu. Titanyum ve alüminyum kasaları saymıyorum.

Lamzu'nun encoderlerinde birçok kişi sorun yaşamış. Ancak yeni üretimde bunların giderildiğini umuyorum.

Lamzu'nun tüm modelleri kronik arızalı, hepsi scroll encoder bozuyor sürekli. Hele sağında solunda altında falan delik varsa geçmiş olsun 6 ayda bir bozuluyor. Lamzu'yu o konuda önermem pek F/P ürünlere sahip değil. Hafif ergo seviyorsan waizowl ogm Pro V2 öneririm. Cebinden zaten 4200 çıktıysa bence kesinlikle waizowl tercih et. Simetrik seviyorsan da Cloud modelini alabilirsin.

Waizowl'un ogm Pro v2'sinde zaten 8K dongle da kutuda geliyor ek ücret vermiyorsun. 4 aydır kullanıyorum şu zamana kadar kullandığım en iyi mouse oldu. Titanyum ve alüminyum kasaları saymıyorum.

Dostum onu da düşündüm fakat gramı çok fazla bana göre daha hafif şeyler tercih ediyorum zaten iki mouse arasında kalma sebebim buydu ve gayet de güzel Scyrox v8.

Dostum onu da düşündüm fakat gramı çok fazla bana göre daha hafif şeyler tercih ediyorum zaten iki mouse arasında kalma sebebim buydu ve gayet de güzel Scyrox v8.
Aynı ağırlıktalar?

Hocam sağ olun ama skatez falan uğraşmak istemiyorum. @XakoR hocamın önerdiği waizowl ogm Pro V2 modeli kafama yattı. Eğer bu markada kronik bir sorun yoksa büyük ihtimalle bunu alacağım. Görünümüde hoş. Sadece şu an siyah ve pembe renk seçenekleri var 😅 siyah hiç istemiyordum galiba pembe alırım alırsam.
Hocam.

Hocam waizowl tavsiyeniz için gerçekten teşekkürler 🙏 Görünümüne bayıldım. Kronik sorunu yoksa net bunu tercih edeceğim. Ama Cloud değil 😅 Ogm Pro v2. Tek üzüntüm zeus modeli kalmamış stokta. Eğer benim iadem gerçekleşene kadar gelirse bu konu kapanmıştır benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı