Scyrox V8 ve Attack Shark R5 Ultra alınır mı?

SENTOKI

Hectopat
Bu iki fareyi almayı düşünüyorum birisini laptopum için diğerini de masaüstü bilgisayarım için alacağım ancak kafama takılan bir şey var: Bir 4-5 gün önce Razer Viper V3 Pro 4300 TL civarıydı. Acaba bu iki fareden birinin yerine Viper V3 Pro almak mı mantıklı yoksa aralarında çok fark yok mu? Scyrox V8 ve R5 Ultra fiyatları:

Son düzenleyen: Moderatör:
Scyrox bende var eğer elin büyükse yani boyun 190 üstüyse önermem ele küçük geliyor. Bunun dışında eğer claw tutuş yapmıyorsan kesinlikle alma V6 hali var onu al. Genel olarak iyi bir mouse severek kullanıyorum ama aşırı hafif olduğu için başka fareler ağır geliyor.

Scyrox bende var eğer elin büyükse yani boyun 190 üstüyse önermem ele küçük geliyor. Bunun dışında eğer claw tutuş yapmıyorsan kesinlikle alma V6 hali var onu al. Genel olarak iyi bir mouse severek kullanıyorum ama aşırı hafif olduğu için başka fareler ağır geliyor.

Hocam elim çok büyük değil palm grip şeklinde kullanıyorum V6 mı önerirsiniz?

V6 daha iyi olur. V8 claw için dizayn edilmiş.

Attack Shark R5 modeliyle ilgili fazla bilgim yok ama genel olarak Attack Shark bana hiç güven vermiyor hocam onun yerine bütçenizi 200 tl arttırarak Fantech Helios II Pro almanız daha iyi bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı