Daracık kasa AAAAAA.
'Kasayı değiştirin!'' Diye bağırasım geldi hocam.
Alt fanlar yakışmış, modelleri nedir? Stok mu?
Daracık kasa AAAAAA.
1 tanesi kasayla birlikte gelen Frost 12 fan, diğeri de Rampage 4C-120S.Daracık kasa AAAAAA.
'Kasayı değiştirin!'' Diye bağırasım geldi hocam.
Alt fanlar yakışmış, modelleri nedir? Stok mu?
Diğer ay 3 tane sipariş edeyim, memnunsanız.1 tanesi kasayla birlikte gelen Frost 12 fan, diğeri de Rampage 4C-120S.
MOLEX ve 3 pin bağlantısı var. 1200 RPM +-%10 ve 45.5 CFM. Vatan'da yeni versiyonunun adı 6C-120 ve 6C-121, 38 TL'ye satılıyor. Memnunum. Statik basınç bilgisi yok. Kasamda 4 adet var, memnunum baya.Diğer ay 3 tane sipariş edeyim, memnunsanız.
Rampage olandan bahsediyorum bir sorunu var mı? Ve 3 tane alırsam bağlantıyı nasıl yapabilirim?
MB520 kasaya aslında 1 beyaz 2 siyah güzel yakışır, beyaz olanı egzoz yaparım. Fena fikir değil gibiMOLEX ve 3 pin bağlantısı var. 1200 RPM +-%10 ve 45.5 CFM. Vatan'da yeni versiyonunun adı 6C-120 ve 6C-121, 38 TL'ye satılıyor. Memnunum. Statik basınç bilgisi yok. Kasamda 4 adet var, memnunum baya.
Şuna bakabilirsin fanları detaylı görmek için. MOLEX ile bağlayabilirsin, ben öyle kullanıyorum.MB520 kasaya aslında 1 beyaz 2 siyah güzel yakışır, beyaz olanı egzoz yaparım. Fena fikir değil gibi.
Fan bağlantısı konusunda ise hiçbir bilgim yok desem yeridir.Gelince elbet hallederim. Diğer ay yaparsam haber veririm.
![]()
Sadece ufak bir not düşmek istiyorum.Şuna bakabilirsin fanları detaylı görmek için. MOLEX ile bağlayabilirsin, ben öyle kullanıyorum.
İnceleme: Rampage 4C-120S
Öncelikle merhabalar, incelememe hoş geldiniz. Bugün sizlere Rampage 4C-120S kasa fanı incelemesi yapacağım. Ürünü Vatan Bilgisayar'dan aldım 55 TL'ye satılıyordu ben aldığımda. Almak isteyenler buradan alabilir. https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-4c-120s-120mm-rainbow-fan.html İncelemeye...www.technopat.net
?O hava soğutucu 5600X'i bile soğutur bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.