Nerede, nasıl mutluysanız, yarar görüyor ve sağlıyorsanız bu şekilde devam edebilirsiniz 
 Her platformun kendi kuralları, etik anlayışı ve uygulamaları var. Yayından beslenen okurlarda ortak noktaları var.
Buradaki kitlede masaüstü, dizüstü başta çok ciddi PC ve Windows birikimi, Android ve iOS deneyimi, oyun sevgisi ve konu dışında kültür, sanat, mizah merakı görüyor ve seviyorum. Emlaktan yatırıma, yurtdışı gezilere her konuda çok iyi üye yazıları okumaktan memnunum.
Biz veri temelli olarak öğrendiklerimizi öğretiyoruz, bir yandan da insanlardan deneyimlerini öğreniyoruz. Arada insanlık hali tartışmalar olsa da genellikle insana saygılı bir platform karakteri var.
Facebook türü sosyal ağlarda olduğu gibi anlık parlayıp tarihin karanlığına gömülüp gitmiyor yazılanlar. Kalıcı bir şekilde toplumsal hafıza oluşturuyor. Bu yüzden rakip forum ve sosyal ağları da seviyorum. 
Ancak burada uygulanan kurallar sonucunda üyelerimizin soru ve konularını çok daha hızlı, rahat okuyup anlayabildiğim için elbette en çok Technopat Sosyal'i seviyorum. Sadece biz değil, üyeler de emek ve özen gösteriyor bu da kıymet katıyor.