SDN'nin en kral forum olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ahmetssx

Hectopat
Büyük ihtimalle bu yazım onaylanmayacak ama olsun.
Öncelikle çok samimi bir ortam buradaki robot gibi moderatörler yok.
En ufak bir yazım hatasına ban atan gereksiz sıkı bir sistem yok, zira teknoloji forumu okul değildir
Ukala insanlar yok, burada herkes her şeyi bildiğini sanıyor.
Tartismaya açığım. Goruslerinizi bekliyorum. (Büyük ihtimal onaylanmayacak ama olsun.)

Son düzenleyen: Moderatör:
SDN, DH, ve Technopat ülkemizdeki en büyük üç teknoloji sosyal ağı arasında yer alıyor. İsteyen istediğini kullanmakta özgür. Size göre SDN "en kral" olabilir. Herkesin görüşü aynı olacak diye bir kaide yok.

Bu arada sevgili Hakkı Alkan ile geçmişimiz bundan 13 sene öncesine dayanıyor Ben CHIP'te staj yaparken o da makale yazıyordu

Ne yazdığı bile anlaşılmayan ve nokta koymaktan aciz, bilgisiz ve gereksiz insanlarla dolu bir forumu mu övüyorsunuz? Buradaki bütün moderatörler çok samimi ve oldukça bilgililerdir, robot gibi de değiller adamlar 7/24 hatalarımızı arayıp bizi düzeltmeye çalışıyorlar, biraz emeğe ve kurallara saygı gösterin. Ayrıca forumumuzu beğenmiyorsanız böyle bir konu açmayabilir ve kendi süper bilgili insanlarla dolu forumunuza gidip büyük harf bile kullanmayan insanlar ile istediğiniz kadar sohbet edebilirsiniz.

Yazım hatası konusunda yüzde yüz haklı. Modlar oyunların bile kısaltmasını yanlış yazınca ban atıyor. Başlıkta anlatım bozukluğu var diye attıkları bile olmuştu.

Sosyal düzenini sağlamak için gerekli. Ceza almamanın yolu çok kolay, aynı hatayı bir daha yapmamak.

19000 liranın acısı geç de olsa üyelere de vurmuş, enteresan.

Ben bu forum sayesinde, tüm sosyal medya hesaplarımda bile düzgün Türkçe kullanmaya başladığımı fark ettim. Bence çok güzel bir uygulama. Sonuç olarak, noktasına virgülüne kadar devlet, klavye kullanımına göre işçi temin ediyor. Dakika da 50 kelime yazamadı diye, işe alınmayan kuzenimi biliyorum. Noktası virgülü olmasa yazardım diyor. Ben bu forumu seviyorum, sevdirenler sağ olsun. @Neşeli Enginar

Son zamanlarda bu ve bunun gibi boş insanlar türemeye başladı. Hepsi sırayla geliyor bence anlaşıyolar.

Nerede, nasıl mutluysanız, yarar görüyor ve sağlıyorsanız bu şekilde devam edebilirsiniz Her platformun kendi kuralları, etik anlayışı ve uygulamaları var. Yayından beslenen okurlarda ortak noktaları var.

Buradaki kitlede masaüstü, dizüstü başta çok ciddi PC ve Windows birikimi, Android ve iOS deneyimi, oyun sevgisi ve konu dışında kültür, sanat, mizah merakı görüyor ve seviyorum. Emlaktan yatırıma, yurtdışı gezilere her konuda çok iyi üye yazıları okumaktan memnunum.

Biz veri temelli olarak öğrendiklerimizi öğretiyoruz, bir yandan da insanlardan deneyimlerini öğreniyoruz. Arada insanlık hali tartışmalar olsa da genellikle insana saygılı bir platform karakteri var.

Facebook türü sosyal ağlarda olduğu gibi anlık parlayıp tarihin karanlığına gömülüp gitmiyor yazılanlar. Kalıcı bir şekilde toplumsal hafıza oluşturuyor. Bu yüzden rakip forum ve sosyal ağları da seviyorum.

Ancak burada uygulanan kurallar sonucunda üyelerimizin soru ve konularını çok daha hızlı, rahat okuyup anlayabildiğim için elbette en çok Technopat Sosyal'i seviyorum. Sadece biz değil, üyeler de emek ve özen gösteriyor bu da kıymet katıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…