SDN'nin en kral forum olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sırf imla hatası yapıldığından dolayı cahil oluyorsa insanlar bu sizin cahilliğiniz olabilir kimse edebiyat mezunu değil, editörde değiller bu ihtimalle yazarda olmadığına göre normal değil mi ? Bu hataların olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alkış bravo çok zekisiniz. Büyük bir açığı gördünüz düzelttiniz.
Arkadaşım bu foruma üye isen bu kurallara uyman gerekiyor. Bu kurallar zaten yukarıda arkadaşında dediği gibi ilkokul bilgileri yani üye olduktan sonra sizi direk o sayfaya yönlendiriliyor. Emin olun bu foruma üye olmadan önce pek dikkat etmezdim. Şuan gerçekten farklılık hissediyorum bana bilgiden ziyade daha farklı şeyler kattı.

Bu arada konudaki yorumları okurken farkettim. Üyelerin hangi işletim sistemi ve tarayıcı kullandığı altında görünüyor. Bu yeni tema ve sistemde kişisel bilgilerimizin ne kadarı toplanıyor?

Benim bütün günüm forumlarda geçmiyor, konuşurken büyük harf kullanmıyorum, gündelik ve iş hayatımda da kullanmıyorum.
O zaman büyük yanlış yapıyorsunuz, cümleleri okurken zorluk çekiyor insanlar yazım hatalarından dolayı. Bu kadar üşengeçseniz ve önemsemiyorsanız telefonunuzda otomatik büyük harfle başlama özelliğini açın. Veya bilgisayarınızda shift tuşunu nasıl kullanacağınızı öğrenin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı