SDN'ye Verdiğim Tarihi Ayar!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konudan anladığım tek şey Hakkı Alkan denen şahsın en nankör adam olduğudur. Yıllardır forumuna hizmet etmiş adamı boş oturan adam ilan etti ya pes doğrusu.

SDN çoktandır yerlerde sürünen bir forumdu, şimdi iyice batma noktasına geldi. Rezillik diz boyu.

Gerçi reeder gibi bir markayı para karşılığı öven sahtekarlardan başka bir şey beklenemezdi. Nerede üçkağıt, dalavere, orada shift delete.

Ağzı süt kokan çocuğu editör yapmalarından belli ne kadar kalitesiz oldukları. Kopyala yapıştırla editör olunuyormuş demek ki :)

Tebrik ederim. Arkadaşlar ekmek gibi Macbook aldıkları için PC hakkında bilgilerinin olmaması normal.:D. Ama ginede sizi tebrik ediyorum.

Bana da "yalakalık yapıyor" gibi gelen mod'un "beğenmiyorsan çek git" demesi fazlaca basite kaçmış. Bence SDN'ye yakısmayan bir etidör, görevden alınmali :puro:

Ama size de yakıştırdığımı söyleyemem, hatadır olmuş diyerek kapatılabilir bir konu. Üstünde daha fazla durulmamalı bence :)
SDN de bizim, ondan da yararlanan insanlar var :)
SDN hala benim/bizim fakat konuyu açtıktan sonra şahsıma kötü yakıştırmalar yapıldı. Bende bazı şahısların çarpıcı bir ders alması için böyle konu açma gereği duydum.

Tebrik ederim. Arkadaşlar ekmek gibi Macbook aldıkları için PC hakkında bilgilerinin olmaması normal.:D. Ama ginede sizi tebrik ediyorum.

Boş ver sen takma onları. Adam gibi sistem önerisi yapmayıp birde yağ gibi üste çıkmaya çalışıyorlar. Madem bir işe giriyorsun bu işte eleştirilmeyi de göze alacaksın. Ki senin dediklerin yanlış bir şey veya doğrudan hakaret bildiren bir eleştiri değildi. 8K mesajı olan bir üyeye de ilgi mi çekmeye çalışıyorsun demeleri garip doğrusu. Yönetici kadrosunun tavrını hiç beğenmedim.

Kerem Enginar hariç...

Forum sitesi onlar için tık alınsın cebimize para girsin kafasında açık tuttukları bir site. Kazancı olmasa bir dakika açık kalacak bir site değil ki günlerdir sunucusu ölü durumda ve ilgilenen de yok. LimonHost denilen cacıktan bir host firmasıyla anlaşmışlar. Hit artsın, kazanç artsın diye üyeleri birbirine kırdırmak isteyenlerin olduğu bir yönetim kadrosu var bu sitenin. Şu an düşündüğümde forum bu kadar yavaşken nasıl reklam kazancı düşmüyor da ilgilenmiyorlar. :D

Anakart seçimleri bir facia olmuş resmen. :)
Artı hangi platformun sahibi olursan ol, başarılı olmak istiyorsan uzun vadeli eleştireye açık olacaksın.

Son düzenleme:
Ama size de yakıştırdığımı söyleyemem, hatadır olmuş diyerek kapatılabilir bir konu. Üstünde daha fazla durulmamalı bence :)
SDN de bizim, ondan da yararlanan insanlar var :)

Ayni fikirdeyim ve konuyu raporladim...
Bu tarz konular cok cirkin arkadaslar, burada gerekli aciklamayi yaptim ama konu irdelenmeye devam ediyor...

Birde yetkili etiketliyeyim tam olsun @Recep Baltaş @MF
Simdi beni SDN fani ilan etmezseniz iyi hani bazi topluluklarin bazi topluluklari kötü ilan ettigi bir ülke vardi adi neydi unuttum. Iste tam olarak buna yol aciyoruz, yapmayin sevdiceklerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı