SDN'ye Verdiğim Tarihi Ayar!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İmla kurallarında belli başlı kurallar var, sitede de bu kurallar geçerli. TDK ile konunun alakası yok, bu kadar derin imla kuralı sitede uygulanmıyor, uygulanacakta değil.

TDK'da çalışmıyorum ki...
Düzgün yazsan ölürsün yani. Hem yazım kurallarına uyarsan sosyalin konuları Google da üst sıralara çıkar. Biri görmesi daha fazla olur. Sorunu varsa çözer. Birinin sorununu çözme olasılığı artar. Çünkü sosyali görür. Siteye daha çok kişi gireceği için Technopat daha kaliteli incelemeler yapar. Türkçeye de sahip çıkmış olursun. Biraz dikkat etmen bunlara değmez mi?

Yalnız, hâlâ -de/- da ekiyle, de/da bağlacını ayırmakta zorlandığımızı gördüm. Zor değil aslında bunu ayırmak. Yazarken, yazdığımızı içimizden seslendirerek yazarsak daha rahat ayırt edebiliriz.

Hadi helvalar benden olsun da kapatalım bu konuyu. Zaten konu da amacından çıkmış.
SDN savunucusu değilim bu arada. En son oraya girdiğimin üzerinden bir sene geçmiştir herhalde. Kim olursa olsun eleştirilebilir lakin rencide edilmemeli :) @MF, lütfen.

SDN'yi hiç takip etmiyorum. Ayrıca sistemlerdende pek anlamam ama yorumları okudum cidden SONG JOONG KI böyle bir yalaka görmedim. Çok iyi yalakalık yapıyor. 13 yaşındaki kişiyide editör yaparsan olacağı budur.
Biz arkadaş ortamında böyle insanlara "sulak" kelimesi ile hitap ediyoruz. (Umarım ban yemem.)

Bu arada Technopat'da MOD olamayıp da bunalıma giren varsa SDN'ye alalım, orada yağ endüstrisi alanında stajını tamamlayan arkadaşları burada kadrolu eleman olarak göreve almayı planlıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı