SE 2020 alınır mı?

• Konuyu başlatan WaseLL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 1.111
Bütçe
6000-7000

WaseLL

Hectopat
Ekran yönünden sorun yok arkadaşlar onu belirteyim. Tasarımı hoşuma gidiyor ve işlemcisini de beğeniyorum. Benim için önemli olan cihazın ömrü ve kamerası. Kaç yıl stabil olarak performans sunar? Günlük kullanımda bataryası üzer mi? Ekstra powerbank alıp kullansam yine de kötü bir deneyim bırakır mı? SE 2020 kullanan ve kullanmış arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Bataryanın mAh değeri düşük ancak sayının çok bir şey ifade etmediğini farklı telefonların bataryalarında da gördük. Depolaması 64 GB olanı tercih edeceğim fotoğraf ve videoları iCloud'da depolamayı düşünüyorum. Bütçem 6000-7000 aralığında ve ikinci el olarak almayı planlıyorum. Fiyat bandında rakipsiz gibi geldi bana. Yorumlarınızı bekliyorum.

Madem ekran ve batarya sorun değil, o zaman alabilirsin. Donanım, performans ve kamera olarak iyi bir cihaz.
Ekran sorun değil ancak batarya sorun mu bilmiyorum. Performansı hakkında bilgim yok, bazıları çok kötü diyor bazıları da günlük kullanımda 6-7 saat çıkartıyor diyor. Dediğim gibi powerbankle kullanacağım sanırım. 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı