Bütçe
13000
iPhone 11 düşünüyorum ama sahibinden gibi yerlere güvenemiyorum. Yenilenmiş C kalite de 15539'larda bütçemi çok arttıramıyorum.

iPhone 11 piyasada çok var ama dediğim gibi aldığım telefonun çakma olmasını istemiyorum. Ama eğer telefondan anlıyorsanız bütçeme uygun sağlam 11 bulabilirseniz atarsanız sevinirim.

SE 2020 kullanmış biri olarak şarj konusunda deli eder çok çabuk bitiyor bulma konusunda bir şey diyemem ama internetten ziyade çevrende bakman daha iyi olur sal haber eşe dosta bulursun dediğin gibi bende pek güvenmem sahibindene vs hiç bulamazsamda EasyCep'ten başka seçeneğimde olmaz.

SE2020, iPhone 11'den bir sene fazla veya aynı güncellemeyi alacak.

Dostum telefonu incelemeyi bildiğin sürece hiçbir şey olmaz. Attığım rehbere bakabilirsin.

Baktım sağ olun sanırsam artık 11 alacağım siteyi kaydettim zaten buluşarak alırım telefonu gittiğimde tüm testlere bakarım sağ olun.

Bir de yeniyim konuyu nasıl kapatacağım :D

SE 2020 kullanmış biri olarak şarj konusunda deli eder çok çabuk bitiyor bulma konusunda bir şey diyemem ama internetten ziyade çevrende bakman daha iyi olur sal haber eşe DOS'ta bulursun dediğin gibi bende pek güvenmem sahibindene vs hiç bulamazsamda EasyCep'ten başka seçeneğimde olmaz.

Şarj çok sorun değildi ama artık 11 düşünüyorum zaten çok şarja bakan biri de değilim bir de 11 kullanan varsa ekranı kalitesiz hissettiriyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı