SE3 vs 13 Mini

ebubekirgames

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bir Samsung kullanıcısı olarak artık Samsung telefonlar kullanmak istemiyorum çünkü çok büyükler. Büyük telefon kullanmayı sevmiyorum. Aklımda iPhone var. Sizce 0 iPhone SE 3 128 GB mi yoksa yenilenmiş iPhone 13 mini 128 GB mi?

Yenilenmiş telefon sıkıntı. A15 bionic olmasına rağmen bu çipi besleyecek batarya yok se3’te. Se serisini iş telefonu olarak görebilirsin.(Apple’ın üretme amacı bu aslında) 13mini’nin pil performansı se3’e göre daha iyi fakat genele vurduğunda kötü. Tavsiyem ikisini de alamaman. S23 hem kompakt hem de iyi bir telefon. 256gb’ı 30k.

Ben artık oyun oynamıyorum belki candy crash tarzı oyunlar olabilir ama onun dışında oyun oynamıyorum okula gidip dönerken cebimde çok ağırlık yapıyor ve büyük olduğu için sıkıntı yaşıyorum Samsung'la 6.0 inç civarı telefon arıyorum peki ona öneriniz var mı? 6.0 inç altı olursa iyi olur.

Ben artık oyun oynamıyorum belki candy crash tarzı oyunlar olabilir ama onun dışında oyun oynamıyorum okula gidip dönerken cebimde çok ağırlık yapıyor ve büyük olduğu için sıkıntı yaşıyorum Samsung'la 6.0 inç civarı telefon arıyorum peki ona öneriniz var mı?
Üstte önerdim ya:(( s23 256gb al. Alt-Orta segment telefonlar kullanılan malzeme farkından ötürü her zaman amiral gemi telefonlardan ağır olur. S23 boyut ve ağırlık olarak se3 ile hemen hemen aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı