Yapacak birşey yok bitti artık. 2 günde 15 20 oyun zam yedi daha başlangıç bu. Yavaş yavaş hepsi güncellenecek. Umalım da Steam Dolar kurunu 18 e getirmez. Öyle birşey yaparlarsa bu günlere şükredeceğiz.
Bu site eski fiyatıyla aldığınızda fiyatı güncelliyor ve teslimat yapmıyor, iade ediyor. Bomboş bir site.Burada 68tl hala almak isteyenler alabilir.![]()
Sea of Thieves Satın Al - %25 İndirimli | FOXNGAME - FOXNGAME
İndirimli Sea of Thieves satın al, en uygun fiyat ve satış sonrası tam destek garantisi.www.foxngame.com
Fiyatların bu şekilde olması çok üzücü. Sevindirici olan ise eskisi gibi kaliteli oyunların olmaması. Kaliteli olsalar hiçbirini alamazdıkartık parmakla sayılacak adamakıllı oyun bile yok. Hepsi birbirinin kopyası. Kırk yılda bir düzgün oyun geliyor, ona da bir kere para ödeniyor. En azından benim açımdan böyle.
Bu sene Hogwarts Legacy aldım sadece. Sezonu kapattım. Diğer aldıklarım küçük çaplı bağımsız oyunlar. 1000TL'ye satılan çöplüklere bin basarlar. Hala fırsatınız varken Stardew Valley, kingdom vs. gibi ucuza satılan bağımsız oyunları toplayın derim. Gerçekten parasını hak eden oyunlar onlar çünkü. Bir daha almaya fırsatınız olmayabilir. 30TL'lik oyunları almak için fazla düşünmeyin. Kola parasısonra 400 oldu diye üzülüyorsunuz.
En azından parasını hak eden oyun bunlar. Kola parasına satıyorlar. Saatlerce oynanış sunabiliyorlar. Zam gelmeden alınması gereken oyunlar.Kesinlikle hocam herkesin bir kerede olsa oynaması gereken tadımlık oyunlar. Şahsen Kingdom'un butun serisini bitirdim. Herkese öneririm![]()
Yüksek ihtimalleyi çıkarınca game pas mi kalıyor sadece?Game Pass.
Yüksek ihtimalleyi çıkarınca Game pas mi kalıyor sadece?
Zam gelsede fiyatının 100-150TL olacağını sanmam 45-70 arası olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.