B bartucirakoglu Femtopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #1 "Video driver crashed and was reset" bu hatayı nasıl çözebilirim? NVIDIA Experience sürücülerim güncel ve tüm dosyalar tam.
"Video driver crashed and was reset" bu hatayı nasıl çözebilirim? NVIDIA Experience sürücülerim güncel ve tüm dosyalar tam.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 27 Şubat 2021 #2 DDU ile sürücüleri silip, tekrar kurun. Artı 0 Eksi
KS KS B bartucirakoglu Femtopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #3 Gojira dedi: DDU ile sürücüleri silip, tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... onu zaten denedim hocam Artı 0 Eksi
Gojira dedi: DDU ile sürücüleri silip, tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... onu zaten denedim hocam
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 27 Şubat 2021 #4 bartucirakoglu dedi: onu zaten denedim hocam Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız O.C'lu mu? Eğer öyleyse ekran kartı ayarlarını eskisine döndürün. Sea of Thieves O.C sevmeyen bir oyun. Artı 0 Eksi
bartucirakoglu dedi: onu zaten denedim hocam Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız O.C'lu mu? Eğer öyleyse ekran kartı ayarlarını eskisine döndürün. Sea of Thieves O.C sevmeyen bir oyun.
KS KS B bartucirakoglu Femtopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #5 Gojira dedi: Ekran kartınız O.C'lu mu? Eğer öyleyse ekran kartı ayarlarını eskisine döndürün. Sea of Thieves O.C sevmeyen bir oyun. Genişletmek için tıkla... sadece sea of thieves de değil prey'de de hata veriyor. Artı 0 Eksi
Gojira dedi: Ekran kartınız O.C'lu mu? Eğer öyleyse ekran kartı ayarlarını eskisine döndürün. Sea of Thieves O.C sevmeyen bir oyun. Genişletmek için tıkla... sadece sea of thieves de değil prey'de de hata veriyor.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 27 Şubat 2021 #6 bartucirakoglu dedi: sadece sea of thieves de değil prey'de de hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Başka oyunlarda da oluyorsa kartta problem olabilir. Garantiye gönderin. Tabii garanti süresi devam ediyorsa. Artı 0 Eksi
bartucirakoglu dedi: sadece sea of thieves de değil prey'de de hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Başka oyunlarda da oluyorsa kartta problem olabilir. Garantiye gönderin. Tabii garanti süresi devam ediyorsa.