Sea of Thieves vs Blazing Sails

Sot tercihimdir. Eğer ingilizceniz var ise kafa dengi oyuncular ile karşılaşma şansınız var.

Tabi arkadaşlarla oynamak sot çok daha iyi.

SoT'ta Online kişilerle beraber girebiliyorsunuz. İngilizceniz varsa kafa dengi insanlarla karşılaşmanız muhtemel.
İngilizce sorunum yok akıcı konuşabiliyorum. Kitlesi sanırım Blazing'e göre daha iyi. Oyuna tek gireceğim için genel oyuncu kitlesi önemli benim için.

Sea of Thieves'i tercih etmenizi öneririm. Hem içerik hem de kitlesi bakımından şu an çok daha iyi. Ayrıca yarın öbür gün olur da birileriyle oynamak istersiniz oldukça aktif Discord toplulukları var hem Türk hem yabancı olacak şekilde.

Sea of Thieves'i tercih etmenizi öneririm. Hem içerik hem de kitlesi bakımından şu an çok daha iyi. Ayrıca yarın öbür gün olur da birileriyle oynamak istersiniz oldukça aktif Discord toplulukları var hem Türk hem yabancı olacak şekilde.
Teşekkürler. Aldım oynuyorum hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı