insann
Hectopat
Sızdırıldı derken? Sızdırılacak bir şey değil ki. İndirim tarihini herkes biliyor. Ayrıca indirim 21.00' da başlar diye düşünüyorum.16 Mart diye sızdırılmıştı bugün girdi birkaç oyun
Sızdırıldı derken? Sızdırılacak bir şey değil ki. İndirim tarihini herkes biliyor. Ayrıca indirim 21.00' da başlar diye düşünüyorum.16 Mart diye sızdırılmıştı bugün girdi birkaç oyun
aldım oyunu işte dediğim gibi sea of thieves 20.00da bitiyo diye dahada duserse iade ederimSızdırıldı derken? Sızdırılacak bir şey değil ki. İndirim tarihini herkes biliyor. Ayrıca indirim 21.00' da başlar diye düşünüyorum.
Arkadaşsız sarar mı acaba?
Teşekkürler.Asla. Tek başına zorlanırsın gemiyi yürütmede ayrıca onu yaptın desen yalnız başına adaları yağmalayacaksın. Arkadaşların olursa çok daha güzel olur biri haritaya bakar biri dümeni kullanır vesaire.
o var sot daha eğlenceli gibi geliyo aldım steamdenOnun yerine Blazing Sails al daha iyi. Oyunda çok Türk kaynıyor. Sarar.
çoğu kişi değer dedi aldım ve bence gayet değdiDeğmez Game Pass'den oyna.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.