Seagate 1 TB HDD vs SATA 480 GB SSD

MortalAnqelll

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, oyun için Seagate 1 TB HDD mi yoksa SATA 480 GB SSD mi alayım? Şu an bilgisayarımda 512 GB M.2 SSD var ancak anakartta ikinci M.2 slotu yok. 1 TB HDD 600 TL, 480 GB SATA SSD 750-800 TL arası.

Hangisini almak mantıklı?

Yukarıda mesajda denildiği gibi sileceksen SSD daha mantıklı ama tutmak istiyorsan depolama alanı lazım o yüzden HDD daha mantıklı ama oyunları tutmak ne işe yarar orasını bilemem. Tabii ki kişisel zevk meselesi.

Merhaba, oyun için Seagate 1 TB HDD mi yoksa SATA 480 GB SSD mi alayım? Şu an bilgisayarımda 512 GB M.2 SSD var ancak anakartta ikinci M.2 slotu yok. 1 TB HDD 600 TL, 480 GB SATA SSD 750-800 TL arası.

Hangisini almak mantıklı?

M.2 slot bağlama aparatları var. M.2 al yarın sistem yükseltirsen M.2 zaten lazım olur.

Elinizde 512 GB M.2 SSD varsa halihazırda ve ek depolama için 600-900 tl arası bir bütçe ile çözüm arıyorsanız tavsiyem HDD almak. İşletim sistemini, günlük kullandığınız programları ve çok büyük olmayan, çok yükleme ekranı olmayan oyunları SSD'de, dizi, film ve yüksek boyuttaki oyunları da HDD'de kullanırsınız.
1 TB HDD için sanırım baktığınız buydu:
Alınabilir.

Bu arkadaştan kullanıyorum. SSD'nin yanında bu takılı yani. Değişik sesler çıkarıyor, hiçbir HDD'nin böyle ses çıkardığını duymadım. Mayıs ayından beri sorunsuz götürüyor bakalım. Oyunların hemen hepsi de onda yüklü ve dosyalarım da içinde. Sesi hariç iyi diyebilirim.

Yüklediğin oyunları bitirdikten sonra sileceksen SSD al, silmeyip yüklü tutmak istiyorsan 480 GB hemen dolacağı için 1 TB HDD almak daha mantıklı.
hikayeli oyunları siliyorum ancak online oyunlarımı silemediğimden dolayı depolama sıkıntısı çekiyorum

Elinizde 512 GB M.2 SSD varsa halihazırda ve ek depolama için 600-900 tl arası bir bütçe ile çözüm arıyorsanız tavsiyem HDD almak. İşletim sistemini, günlük kullandığınız programları ve çok büyük olmayan, çok yükleme ekranı olmayan oyunları SSD'de, dizi, film ve yüksek boyuttaki oyunları da HDD'de kullanırsınız.
1 TB HDD için sanırım baktığınız buydu:
Alınabilir.
evet tam da aynı linkteki ürünü inceliyordum teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı