Seagate 2 TB Harici Harddisk Bağlantı Sorunu

ahmetcs

Kilopat
Merhabalar.
Elimde iş için kullandığım Seagate 2 TB Harici Hardisk var. Premiere Pro'dan Export alırken bilgisayarım dondu ve harici hardisk takılıyken güç düğmesinden bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım.
Bilgisayar açıldığında harici hardiskimde şöyle bir problem oluştu; Hardiski bilgisayara bağladığıma, bilgisayarımdan hardiski görebiliyorum (boyutu, içerisinde ki klasörler vb...) 5-6 saniye sonra hardisk içinde hiçbir işlem yapamıyorum ve donuyor. Ondan sonra ise bilgisayar hardiski görmüyor. Harici Harddiskin ışığı yanmaya devam ediyor.

(Bu olay esnasında USB'ye bağlı olan mousemin de bağlantısı kopuyor ve mouse yeniden bağlanıyor)
(Harddisk uzun zamandır sorunsuz çalışıyordu)

HP marka başka bir bilgisayarda denediğimde aynı şekilde boyutu görüyor, ama hardiskin içini açmak için tıkladığımda açılmadan donuyor, başka denemelerde ise bazen hardiskin boyutunu bile görmüyor.
Çözümü var mıdır acaba, önerileriniz nedir?

Bilgisayar:
Dell Inspiron 15 7000 Gaming
i7 - 7700
16 GB Ram
GTX 1060
Yardımcı olabilecek yok mu acaba?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı