Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM HDD aldım. Nasıl takacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Peki taktıktan sonra format gerekli mi? Yoksa direk kullanmaya devam edebiliyor muyum bilgisayarı?SATA kablosunu HDD'ye ve anakarta tak. Sonra SATA güç kablosunu HDD'ye tak.
Direkt devam edebiliyosunPeki taktıktan sonra format gerekli mi? Yoksa direk kullanmaya devam edebiliyor muyum bilgisayarı?
Herhangi işletim sistemi yüklü bir SSD ya da HDD'niz varsa formata gerek yok ancak sizin PC'niz, yeni HDD'nizi görmezse Disk Yönetimi'nden ilgili sürücüye harf atayarak aktif hale getirebilirsin.Peki taktıktan sonra format gerekli mi? Yoksa direk kullanmaya devam edebiliyor muyum bilgisayarı?
Bilgisayarı direkt kullanmaya devam edebilirsin. HDD'yi başlatman gerekecek. Disk yöneticisine girip, diski başlatıp siyah gözüken alanda yeni bir birim oluşturduktan sonra HDD'yi kullanmaya başlayabilirsin.Peki taktıktan sonra format gerekli mi? Yoksa direk kullanmaya devam edebiliyor muyum bilgisayarı?
Şu an 240 GB SSD var sistemde. HDD ile birleştirip tek sürücü olarak kullanabiliyor muyum?Herhangi işletim sistemi yüklü bir SSD ya da HDD'niz varsa formata gerek yok ancak sizin PC'niz, yeni HDD'nizi görmezse Disk Yönetimi'nden ilgili sürücüye harf atayarak aktif hale getirebilirsin.
Kullanma. Uyumsuz çalışır.Şu an 240 GB SSD var sistemde. HDD ile birleştirip tek sürücü olarak kullanabiliyor muyum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.