Roger Taylor
Kilopat
1 TB Harddisk & 1 TB HDD Fiyatları | En Ucuzu Akakçe bak bakayım en ucuz ve en kaliteli HDD neymiş? Depolama için alınır diyorum zaten yoksa gidin HDD alın efsane F/P diyen olmadı.Teneke HDD'ye para mı verilir 1k.
1 TB Harddisk & 1 TB HDD Fiyatları | En Ucuzu Akakçe bak bakayım en ucuz ve en kaliteli HDD neymiş? Depolama için alınır diyorum zaten yoksa gidin HDD alın efsane F/P diyen olmadı.Teneke HDD'ye para mı verilir 1k.
1 TB Harddisk & 1 TB HDD Fiyatları | En Ucuzu Akakçe bak bakayım en ucuz ve en kaliteli HDD neymiş? Depolama için alınır diyorum zaten yoksa gidin HDD alın efsane F/P diyen olmadı.
Zam gelir de 1 liradan 2 liraya çıkacak hali yok. Elindeki disk bomboşken alman israf olur sanki. Bende de aynı disk var dünya kadar film video resim müzik yüklü daha yarısına anca geldi.Daha hdd'de kullanılan 1 mb bile yok. Fakat yılbaşından sonra çok fazla zam geleceğini bildiğimden ne yapsam bilemedim. Daha uyguna hdd veya sata ssd biliyorsanız güzel olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.