Seagate Barracuda Arızası

buraaksss

Centipat
Bir süre önce satın aldığım kasada Seagate Barracuda hard disk mevcut, bu hard diskte kullanmaya başladıktan 2 hafta sonra sorunlar çıkmaya başladı. Önce Steam'de diske yazma hatası aldım. Ardından oyunla da crash yedim vs vs. Daha sonra HD Tune programı ile detaylı tarama yaptım. İlk taramada %96 damaged çıktı. Ertesi gün tekrar yaptım %80 civarı bir damaged oranı geldi. Böyle olunca güvenirliğim sarsıldı. Tekrar yaptım. Bu sefer %0 gibi bir oran çıktı. Sizin anlayacağınız tutarsız bir durum var. Ancak şundan eminim ki hard diskte bir sıkıntı var. Tüm bu anlattıklarıma yorumunuz nedir? Ne olmuş olabilir?

1.jpeg
2.jpeg
3.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Depolama ürünleri iade alınmaz. Belki inceleme yapılıp değişime gider ama bence bir sorun yok gibi. Defrag işlemi yapın. Ayrıca bahsettiğiniz ve bahsetmediğiniz sorunları detaylandırın. Çoğu crash hatası depolamayla alakalı değil mesela.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı