Seagate Barracuda hardisk sorunu

macstars

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Seagate Barracuda 1 TB hard disk aldım N11'den. Hardiski taktım bilgisayara ve içine Cyberpunk'ı kurdum. 4 saat oynadıktan sonra oyundan attı ve HDD'yi görmemeye başladı. Kablolarını tak-çıkar yaptım, düzeldi. Sonra yine aynı problem ile karşılaştım. Bu sefer bilgisayarı çok yavaşlattı. Sorun hard diskte olabilir mi? İade etsem mi sizce?

Mümkünse iade edip ssd al hdd iş değil bende de seagate hdd var ama memnun değilim benim hdd den kaynaklı mı yoksa genel mi bilemem ama ssdyi tercih etmelisin.

HD Tune ile test yapıp atar mısın?
Testi yaptım. Hiçbir sorunu yoktu dediğim gibi 5 saat sonra falan hata vermeye başladı. bilgisayardada gözükmüyordu. Hatta bilgisayarıma girince inanılmaz derecede yavaşlık vardı. Sorun oyundamı hdd demi anlamadım.
Mümkünse iade edip ssd al hdd iş değil bende de seagate hdd var ama memnun değilim benim hdd den kaynaklı mı yoksa genel mi bilemem ama ssdyi tercih etmelisin.
Kesinlikle iade edip öyle yapıcam ama 1tblık ssd 800 tl neredeyse 2 katı ama başım ağrımaz. Ayrıca hdd tıkır tıkır ses çıkarıyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı