Seagate Barracuda HDD çalışmıyor

furkanakyüz10

Zeptopat
Daha fazla  
Seagate Barracuda 2TB aldım.

bf5f5ff1-65f1-4d49-a061-7df350126da2.jpg

Ve çalışmıyor. Ürün hasarlı mı geldi anlamadım.
Testlerde böyle gözüküyor. Geri aide talebi açtım. Hepsiburada.comdan. Ama ürünün kutusunu atmışım sadece bu şeffaf poşeti kaldı. Bunu ufak bir koliye koyup iade edebilir miyim? Alırlar mı 600 lira para verdim üstelik. Faturası duruyor.

7ab56530-1d0d-4d18-a326-82fa91ffafc6.jpg

Eki Görüntüle 1064994

Testlerde böyle gözüküyor. Geri aide talebi açtım. Hepsiburada.comdan. Ama ürünün kutusunu atmışım sadece bu şeffaf poşeti kaldı. Bunu ufak bir koliye koyup iade edebilir miyim? Alırlar mı 600 lira para verdim üstelik. Faturası duruyor.

Eki Görüntüle 1065001
Ürün sıkıntılı, derhal iade edin.

Eki Görüntüle 1064994

Eki Görüntüle 1065001

Toshiba harici HDD'lerde kutusuz olur aynı bu poşette HDD sorunlu deyip iade edebilirsiniz.

Hiç kullanılmamış HDD. Büyük ihtimalle kargoda 2 veya 3 metre yükseklikten yere düştü. Ya da ayağında sektirerek getirdi kargo görevlisi. Burada satıcı firmanın sorumluluk kabul edeceğini sanmıyorum.
HDD kargosu ile top oynamanın sonucu: 5840 bad sector :like:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı