Seagate Barracuda ST2000DM006 2 TB HDD alınır mı?

• Konuyu başlatan Maxen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 1.582

Maxen

Hectopat

Bu fiyata alınır mı sizce? 64 MB önbellek yeterli gelir mi? Yoksa 256 MB önbellek olanlara mi bakmaliyim?

Bu fiyata alınır mı sizce? 64 MB önbellek yeterli gelir mi? Yoksa 256 MB önbellek olanlara mi bakmaliyim?

Bu sebeple az daha çıkılıp linkteki alınabilir.
Western Digital 2 TB BLUE WD20EZBX 3.5" 7200 Rpm SATA 3.0 Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Aldım, kullanıyorum. M2 SSD'de yer kalmadığı için yerine 2 TB bu HDD'yi aldım şimdilik memnunum.

x1.PNG
x2.PNG

Ne gibi farkı var ki?
Bu arada yenilenmiş ürün satıyorlar dikkat edin, üzerinde İngilizce yazıyor, gelirse direkt iade verin.
Seagate uzun süre sonra sağlığında sağlam düşüş yaşıyor. İlk mesajda incelemesi var onun.

Satıcılara bakmadım. Özellikle Akakçe'den attım linki. Seçeneklerden düzgün olan seçilebilir.

Bu devirde HDD alınmaz bence. M.2 ya da SATA SSD'lere bakmanızı öneririm biraz daha az kapasite sunabilir ama ölmezler.
Bana çok fazla depolama alanı gerekiyor. İçine bir dünya oyun yükleyeceğim. Zaten mevcut masaüstümde m.2 ssd kullanıyorum.Yanına 2 tb harddisk kurtarır diye düşündüm. ( M.2 ssd olarak sandisk ultra 3d nvme 500 gb var)

Aynı ürünün 1TB versiyonunu 1.5 yıldır kullanıyorum henüz bir problem yaşamadım. Forza Horizon 5 gibi yeni nesil oyunlarda dokular bazen geç yüklenebiliyor HDD kullanınca. Yeni nesil oyunlarda sizi üzebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı