Seagate Barracuda ST2000DM006 2 TB HDD alınır mı?

• Konuyu başlatan Maxen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 1.604
Seagate uzun süre sonra sağlığında sağlam düşüş yaşıyor. İlk mesajda incelemesi var onun.

Satıcılara bakmadım. Özellikle Akakçe'den attım linki. Seçeneklerden düzgün olan seçilebilir.
Ben bir kere HB üzerinden almıştım, öyle gelmişti, işkillenip konu açtım, arkadaşlar aydınlattı beni, ne marka olursa olsun durum böyle, almayın abi, yenilenmiş ürün satıyorsan belirtip uygun vereceksin.

Barracuda çöp diye okudum , barracuda pro alınmıyorsa düz barracuda alınmaz diyorlar. Barracuda pro'nunda stoğu yok. Hangi diskten almalıyım ? Oyun için ve depolama için kullanacağım.WD Blue alınabilir mi ?

Bu fiyata alınır mı sizce? 64 MB önbellek yeterli gelir mi? Yoksa 256 MB önbellek olanlara mi bakmaliyim?
Alınır bence ama ssd veya m2 daha iyi olabilir

Barracuda çöp diye okudum , barracuda pro alınmıyorsa düz barracuda alınmaz diyorlar. Barracuda pro'nunda stoğu yok. Hangi diskten almalıyım ? Oyun için ve depolama için kullanacağım.WD Blue alınabilir mi ?
Abi HDD alıyorsunuz ya. Tofaş alıyorsunuz, Şahin mi, Doğan mı, yoksa Renault Broadway 'mı? tartışması yapıyorsunuz. Çok takılmayın bence. Beklenti belli yani. Arkadaşların dediği gibi uygun fiyata bir SSD daha mantıklı olabilir aslında. Birde HDD sesli çalışıyor biliyorsunuzdur. 😅

Abi HDD alıyorsunuz ya. Tofaş alıyorsunuz, Şahin mi, Doğan mı, yoksa Renault Broadway 'mı? tartışması yapıyorsunuz. Çok takılmayın bence. Beklenti belli yani. Arkadaşların dediği gibi uygun fiyata bir SSD daha mantıklı olabilir aslında. Birde HDD sesli çalışıyor biliyorsunuzdur. 😅
Haklısınız WD'nin de sağlığı gidecek sonunda. Bu fiyatta 1TB SSD alınabiliyor. 2 TB HDD almak daha mantıklı çünkü arkadaşın başka işler için de alana ihtiyacı var sanırım.

2TB hdd fiyatına 500 GB ssd alabiliyorsun. Söyle diyeceğim 2TB ssd alacak olsam aradaki fiyat farkını siz mi karşılayacaksınız ?

Haklısınız WD'nin de sağlığı gidecek sonunda. Bu fiyatta 1TB SSD alınabiliyor. Ben olsam 2 TB HDD alırdım çünkü arkadaşın başka işler için de alana ihtiyacı var sanırım.
Ama özellikle 2TB olan hız olarak sıkıntıya sokmuyor, ben birkaç gün SSD gelene kadar Windows 10 kurmuştum, o halde bile SSD 'ye yakın performans veriyordu ilginç biçimde.

2TB hdd fiyatına 500 GB ssd alabiliyorsun. Söyle diyeceğim 2TB ssd alacak param olsa aradaki fiyat farkını siz mi karşılayacaksınız ?
Kingston NV2 1 TB SNV2S/1000G M.2 PCI-Express 4.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Azcık daha takviye edecek arkadaş sadece, çok değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı