Seagate Barracuda vs WD Blue

Yanlış yere konu açtığım için kısa süreli ceza aldım kusura bakmayın hemen geri dönemedim. Benim için önemli olan konu kaliteli olması ve beni uzun süre götürmesi buna göre hangisini tavsiye edersiniz ?
WD Blue. Seagate almayınız. Yukarıdaki mesajları okursanız anlarsınız.
 
Şu konudaki mesajı inceleyebilirsiniz.
 
“WD al, Seagate çabuk bozuluyor” yorumları görmeye geldim. Tahmin ettiğim gibi yanılmadım. Hocam HDD işi biraz şansa biraz da düzgün kullanıma bağlı. Bu zamana kadar dahili ve harici olmak üzere 3 adet Seagate, 2 adet de WD kullandım. Hatta Seagate haricilerden birini çalışır haldeyken yere düşürdüm. O diskte bad sector bile yok. Ancak WD disklerim Seagate’ye göre biraz daha sesli çalışıyor. Belki aynı durumda WD'de olsaydı bad sector çıkmayabilirdi. Deneyimlemeden bilemeyiz. İki firma da HDD piyasasında bilinen kaliteli markalar. Bu sebeple fiyatına, garanti durumuna, satıcının güvenilirliğine vb. etkenlere bakmak daha mantıklı. Şimdiden hayırlı olsun ürününüz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı