grup gizli olduğu için çıkmaz benim link atmam lazım, kullanıcı adınız nedir?Telegram kanalına girdim neyi aratsam çıkmıyor.Ben mi yanlış kullanıyorum uygulamayı anlamadım. Sitede yer alan tüm filmler telegram kanalında da var mı ?
grup gizli olduğu için çıkmaz benim link atmam lazım, kullanıcı adınız nedir?Telegram kanalına girdim neyi aratsam çıkmıyor.Ben mi yanlış kullanıyorum uygulamayı anlamadım. Sitede yer alan tüm filmler telegram kanalında da var mı ?
Adımı hatırlamıyorum hocam, bakamıyorum da çünkü şuan telefonum yok. Telefon aldığımda tekrar yazarım buradan o zaman link atarsın olur mu ?grup gizli olduğu için çıkmaz benim link atmam lazım, kullanıcı adınız nedir?
tabi olurAdımı hatırlamıyorum hocam, bakamıyorum da çünkü şuan telefonum yok. Telefon aldığımda tekrar yazarım buradan o zaman link atarsın olur mu ?
Bana da atabilir misiniz? Telegram kullanıcı adım sportifpokemontabi olur
Araya giren gündelik işlerden unutmuştum konuyu. Hatırlayınca bulmak için biraz uğraştım anca buldumtabi olur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.