İnceleme Seagate FireCuda 510

Yok hocam. O diskin 22 veya 28 GB SLC önbelleği var. Dolunca hızlar düşüyor.
İyi hocam bari içim rahatladı. Seagate Tool'da gözüken bu TBW miktarı ne oluyor? Adata SSD'yi 3-4 yıldır kullanıyorum bunu alalı 1 ay olmadı.

Aynı M.2'yi kullanıyoruz. Sizinkinin sıcaklıkları bir tık fazla.
Kasadan kasaya göre değişebilir hocam.

İyi hocam bari içim rahatladı. Seagate Tool'da gözüken bu TBW miktarı ne oluyor? Adata SSD'yi 3-4 yıldır kullanıyorum bunu alalı 1 ay olmadı.

Tam olarak anlamadım ama anlamaya da gerek yok. Ancak anakartınızdan IDE modu açıksa onu AHCI yapın. Google'da rehberlerini bulabilirsiniz.

Yani 626GB sonra garanti bitiyor mu? Mesela ADATA SSD'de bu kadar yazmıştım. Benim SSD'nin değeri düşük mü? Seagate Tool'dan bahsediyorum.

Eki Görüntüle 1805653
ADATA ve bu diskin sağlık ölçüm teknolojisi farklı. ADATA'da sağlık 0 olduğunda disk gerçekten bozuluyor. Seagate ise belki 10 kat daha çalışmaya devam ediyor.

Tam olarak anlamadım ama anlamaya da gerek yok. Ancak anakartınızdan IDE modu açıksa onu AHCI yapın. Google'da rehberlerini bulabilirsiniz.
AHCI olması lazımdı zaten hocam kontrol ederim onu.

ADATA ve bu diskin sağlık ölçüm teknolojisi farklı. ADATA'da sağlık 0 olduğunda disk gerçekten bozuluyor. Seagate ise belki 10 kat daha çalışmaya devam ediyor.
Tamamdır hocam anladım teşekkürler.

Burada ki yazdınığıza dayanaraktan SSD'de sorun olmadığını düşünüyorum doğru değil mi hocam? Okuma'nın hızı hiç düşmüyor hep olması gerektiği gibi. Yazma ise arada 300 arada 700 arada 1GB'ı geçiyor.

Evet, herhangi bir sorun yok. Bunlar adı üstünde sentetik testler. Farklı değerler olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…