Sistem toplamadım daha hocam, yaz aylarında toplayacağım.Anakartınızın PCI-E 4.0 desteği var mı bu arada?
Sistem toplamadım daha hocam, yaz aylarında toplayacağım.Anakartınızın PCI-E 4.0 desteği var mı bu arada?
Alırken anakartta PCI-E 4.0 desteği olmasına dikkat edin, hızınız sınırlanır yoksa.Sistem toplamadım daha hocam, yaz aylarında toplayacağım.
Peki hocam, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Alırken anakartta PCI-E 4.0 desteği olmasına dikkat edin, hızınız sınırlanır yoksa.
Ana amaç oyunsa 1 TB Sata'ya yönel derim, NVMe hele PCI-e 4.0 NVMe çok büyük israf.Sistem toplamadım daha hocam, yaz aylarında toplayacağım.
Düşününce banada mantıklı geldi hocam, zaten 5400 RPM HDD'den sonra Sata SSD bile çok güzel gelecektir benim için. Peki önerebileceğiniz bir model var mı?Ana amaç oyunsa 1 TB Sata'ya yönel derim, NVMe hele PCI-e 4.0 NVMe çok büyük israf.
@Rambo Okan Güler'un önerilerine ek olarak bulabilirsen o fiyatlara 860/870 Evo veya WD Blue alabilirsin. Blue bildiğim kadarıyla Ultra 3D ile aynı SSD. Uzun ömür içinse RAM'siz ve TLC üstü modellerden kaç.Düşününce bana da mantıklı geldi hocam, zaten 5400 RPM HDD'den sonra Sata SSD bile çok güzel gelecektir benim için. Peki önerebileceğiniz bir model var mı?
Bu ne oluyor hocam?TLC üstü modellerden kaç.
Alacağınız SSD'yi ana disk olarak kullanacaksanız QLC NAND almayın, bunu bilseniz yeter. QLC NAND SSD'ler günlük kullanım için pek uygun değiller.Bu ne oluyor hocam?
TLC bir katmanda 3 bit, QLC ise bir katmanda 4 bit veri saklayabiliyor. SLC ve MLC'de var fakat fiyat/performans konusunda mantıklı değiller, hız ve ömür avantajı var.Bu ne oluyor hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.