Seagate HDD oyun için alınır mı?

Eski kasamdaki HDD ve SATA SSD'yi bu kasaya takmıştım yetmemeye başladı ekstra olarak bir tane daha HDD almayı düşünüyorum. Bu HDD'ye hikayeli veya solo oynadığım oyunları koymayı düşünüyorum. Online oyunları sistemin yüklü olduğu M.2 SSD'ye taşıdım.
Merak ettiğim bir şey daha var bu HDD'yi aldığım zaman M.2 SSD'deki oyunla bu HDD'deki oyunu oynarken aralarında nasıl bir fark yaşarım?
Bir 500TL koysanız M.2 SSD alırsınız 1 TB, en ucuz Exceria G2 var. Çevirici aparat ile SATA veya PCI X1 yolu ile kullanırsınız gayet iyi.

HDD'yi 2.el alacaksanız alın. 1TB 500TL filan oluyor aksi durumda 500GB'si 650TL, anca öyle alınır. 2.eli 500TL olan şeye 1750TL vermek... Salakça olur.

HDD oyun oynanır mı?

Konusunu şöyle söyleyeyim. İmkansız değil ama yeni nesil oyunlar COD Black Ops 6 ve MW 3 mesela. "Performans kaybı, yüklenmeyen harita, boşluğa düşme, gereksiz takılma, aniden yükleme ekranı çıkması oyun sırasında." gibi sorunlar görülüyor.
Çok can sıkıcı oluyorlar ama idare ediyorsunuz genede Forza 4 gibi oyunlar hiç oynattırmıyor, durmadan yükleme olduğu için işkence. Uncharted oyununda ise arada oyun yükleme ekranına giriyordu, tam aksiyon da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı