o_ulcan
Megapat
Son 2-3 haftadır hard diskimden ses geliyor. Bunun öncesine kadar çok sessiz çalışıyordu ne olduysa 3 hafta önce oldu. Darbe falan almadığına eminim, her hafta tozunu alıyorum kasanın tamamen. Her neyse, Seagate'in kendi sitesinden sorgulattığımda garantinin devam ettiğini gördüm. 8 Ocak 2018 tarihinde bitecekmiş garantisi. Ben bu harddiski 2016 şubatta almıştım. Şimdi bunu garantiye yollasam dönüşte sorun çıkartır mı? Gümrükte falan. Yeni bir ürün almıyorum tabi ama belli olmaz çünkü başka forumda ana konu var ve orada birkaç kişinin gümrükte kalmış. Ürünü garantiye yollamam için Hollanda'ya gitmesi gerekiyor oraya yollamak için kargo parası + paket içeriği neredeyse 60-70 TL tutacağını düşünüyorum. Bunları yapmak yerine Şubat 2018'de sıfır WD Blue alabilirim. Sizce göndereyim mi? HDD 1 TB bu arada.
HD Tune ile her hafta test yaptım bu sorun başladığından beri. Her şey düzgün gözüküyor kırmızı yok hepsi yeşil.
Ve mesela bunu yollamadım ve şubatta WD Blue aldım diyelim. Şimdikini ikinci el ses sorunlu diye kaç TL'ye satabilirim sizce?
HD Tune ile her hafta test yaptım bu sorun başladığından beri. Her şey düzgün gözüküyor kırmızı yok hepsi yeşil.
Ve mesela bunu yollamadım ve şubatta WD Blue aldım diyelim. Şimdikini ikinci el ses sorunlu diye kaç TL'ye satabilirim sizce?
Son düzenleyen: Moderatör: