Seasonic Focus Plus 650W PSU yeterli mi?

Lufftwaffe

Centipat
Bu PSU aldım ancak benim sorum şu, daha önce topladığım PC aşırı akımdan dolayı anakart yandı gerçi o zaman pek bilmediğim için kötü sertifikası olmayan bir PSU kullanıyordum. Bunu aldım. Bu alacağım PC bileşenlerini aşırı akım yüksek voltaj vs. korur mu yoksa UPS ya da voltaj regülatörü de almam gerekir mi maksimum koruma için?

Kaliteli bir markanın, Gold sertifikalı ürününü almışsınız. TR sitelerde çok bilgi verilmemiş ama bu seviyede bir üründe akım koruması muhakkak mevcuttur. Hatta aşağıya bir link bırakacağım. Çok zorlanırsanız Google Translate ile çevirerek kontrol edersiniz:

Kaliteli bir markanın, Gold sertifikalı ürününü almışsınız. TR sitelerde çok bilgi verilmemiş ama bu seviyede bir üründe akım koruması muhakkak mevcuttur. Hatta aşağıya bir link bırakacağım. Çok zorlanırsanız Google Translate ile çevirerek kontrol edersiniz:

Forumda birisi incelemişti, buyrun hocam:
Seasonic Focus Plus 750W +80 Gold Güç Kaynağı Kutu Açılış & İncelemesi - Technopat Sosyal

Yorumlarınız için teşekkür ederim verdiğiniz inceleme kısımlarını okudum içim biraz rahatladı ancak oturduğum yerde voltaj dalgalanmaları sürekli oluyor PC bileşenlerini korumak istediğim kadar ne kadarda iyi olsa güç kaynağınıda dışardan gelen kötü elektriğe karşı korumak istiyorum evin elektrik tesisatı vs eski olduğu için elektrikçi çağırıp topraklama yaptırdım tamamen içim rahat olması için ups yada voltaj regülatörü ilede psu korumam saçma mı olur yoksa bana bu konuda fayda sağlar mı .

Yorumlarınız için teşekkür ederim verdiğiniz inceleme kısımlarını okudum içim biraz rahatladı ancak oturduğum yerde voltaj dalgalanmaları sürekli oluyor PC bileşenlerini korumak istediğim kadar ne kadarda iyi olsa güç kaynağınıda dışardan gelen kötü elektriğe karşı korumak istiyorum evin elektrik tesisatı vs eski olduğu için elektrikçi çağırıp topraklama yaptırdım tamamen içim rahat olması için ups yada voltaj regülatörü ilede psu korumam saçma mı olur yoksa bana bu konuda fayda sağlar mı .

FSP'nin Kesintisiz Güç Kaynağı'ndan aldım ben de. O konuda benzer bir sorunum vardı. Dilerseniz alabilirsiniz ancak mevcut güç kaynağınız yine de sizi koruyacaktır.

FSP'nin Kesintisiz Güç Kaynağı'ndan aldım ben de. O konuda benzer bir sorunum vardı. Dilerseniz alabilirsiniz ancak mevcut güç kaynağınız yine de sizi koruyacaktır.
Peki UPS olarak kaç VA almam gerekiyor bu psu için Va değerlerini hesaplamada kafam karıştı kimisi 850 yeter diyor kimisi 1000 al filan bana yetecek en doğru orantida Va değeri nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı