Seat servis süreci normal mi?

Telefon ile müşteri ilişkilerine dosya açtırarak süreci hızlandırabilirsiniz. Kolay gelsin ✌🏼
Sağ olun hocam iyi günler.😃

Durum güncellemesi. Dün aradılar parça geldi gelin takalım sorun yüzde 60-70 çözülür dediler. Adamlar yüzde veriyorlar hala emin değiller. Bence sorunun kaynağını bulamamışlar. Sorun çözülünce bunları şikayet edeceğim ve bir daha da götürmem, başka servise gideceğim.

@arsyvz @EREN SATAR Hocalarım bugün mekanizma değiştirildi. Sorun çözüldü diye düşünülüyor ama dosyayı kapatmayacaklar birkaç gün eğer tekrarlanırsa diye. Ustayla görüşemedim ama mekanizma dediler ve 40 bin lira imiş parçanın ederi.

Son düzenleme:
Sağ olun hocam iyi günler.😃

Durum güncellemesi. Dün aradılar parça geldi gelin takalım sorun yüzde 60-70 çözülür dediler. Adamlar yüzde veriyorlar hala emin değiller. Bence sorunun kaynağını bulamamışlar. Sorun çözülünce bunları şikayet edeceğim ve bir daha da götürmem, başka servise gideceğim.

@arsyvz @EREN SATAR Hocalarım bugün mekanizma değiştirildi. Sorun çözüldü diye düşünülüyor ama dosyayı kapatmayacaklar birkaç gün eğer tekrarlanırsa diye. Ustayla görüşemedim ama mekanizma dediler ve 40 bin lira imiş parçanın ederi.
Hocam hayırlı olsun diğer yandan da geçmiş olsun rahatlamışsınızdır artık. İnşallah tekrarlanmaz ama bu kadar maliyetli olduğunu hiç düşünmemiştim garantisiz olsa vay halimize demek ki. İyi niyet bitene kadar sonuna kadar serviste yaptırın bakımları garanti bu tarz konularda çok işe yarıyor.

Hocam hayırlı olsun diğer yandan da geçmiş olsun rahatlamışsınızdır artık. İnşallah tekrarlanmaz ama bu kadar maliyetli olduğunu hiç düşünmemiştim garantisiz olsa vay halimize demek ki. İyi niyet bitene kadar sonuna kadar serviste yaptırın bakımları garanti bu tarz konularda çok işe yarıyor.
Bende 40 bin diyince yuh dedim ama neyse ki garantiden halletik. Çok rahatladım. İyi niyet kaç sene var? Ben zaten garantisi bitince de servise götürüyorum bakıma. Siz bakıma ne kadar veriyorsunuz?

Bende 40 bin deyince yuh dedim ama neyse ki garantiden halletik. Çok rahatladım. İyi niyet kaç sene var? Ben zaten garantisi bitince de servise götürüyorum bakıma. Siz bakıma ne kadar veriyorsunuz?

Benim araç daha 3000'e bile gelmedi 2900 de falan hiç bakıma götürmedim ama şu an da 5.5-7'den aşağı olacağını sanmıyorum

Benim araç daha 3000'e bile gelmedi 2900 de falan hiç bakıma götürmedim ama şu an da 5.5-7'den aşağı olacağını sanmıyorum
Sizin 1.5 değil mi? Benim 1.0TSI azıcık daha ucuz olur sanırım. Şu an neredeyse 10 binde benimki ve ay sonu da bakımı geliyor. Gidince yazarım unutmazsam.

Aynen 1.5TSI ama hemen hemen aynı olur o pek fark etmez en az 5.500TL tutar hocam ona göre hazırlanın😀
Off... Neyse yapacak bir şey yok.😅

@EREN SATAR hocam vites kolu hafif sağa sola oynuyor. Mesela D den P'ye alacağım zaman M'ye girebiliyor. Sizce tekrar götüreyim mi? Yoksa artık uğraşmayayım mı? Bakıma az kaldı o zaman da gösterebilirim.

@EREN SATAR hocam bakıma girdim. Şu şekilde.

Dosya Ekleri

• 20240119_155459.jpg
    20240119_155459.jpg
    373,6 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Off... Neyse yapacak bir şey yok.😅

@EREN SATAR hocam vites kolu hafif sağa sola oynuyor. Mesela D den P'ye alacağım zaman M'ye girebiliyor. Sizce tekrar götüreyim mi? Yoksa artık uğraşmayayım mı? Bakıma az kaldı o zaman da gösterebilirim.

@EREN SATAR hocam bakıma girdim. Şu şekilde.
Hem hayırlı hem geçmiş olsun tam tahmin ettiğim aralıkta 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı