Sebepsiz Overwatch banı nasıl kalkar

Ya kardeş sizin gibi adamlar yüzünden okul bu işler hayatım boyunca hile kullanmadım ama çoluk çocuk overwatch yaparsa böyle olur.
Eğer OW'de suçlu bulursa fazla miktarda insan seni, bu sefer valve yetkilileri inceler. Eğer yeni hesap değilse ve Rank'ın düşükken Scream gibi oynarsan banı yersin. Her şeyden önce zaten belli bir puanı 2-3 kere art arda geçersen veya 90 puanı iki kere aşarsan ya da 100 puanı geçersen direk OW'a gidiyo maçın. Valve en son yıllar önce sebepsiz ban attı millete bir ban dalgası ile. Uzun zamandır da VAC Net sayesinde yapması gerekeni yapıyor ama VAC kalitesiz olduğundan hile hala gırla.

Ama çoluk çocuk Overwatch yaparsa böyle olur.

Coluk cocuk mu? Raporlari 100-150 kisi civari müfettis izliyor. Yasaklama kararlari ise puanlamasi yüksek olan müfettislere göre veriliyor. Bu isler öyle 1-2 kisinin eline bakmiyor.
Eger ikinci bir oyunbozanliktan dolayi yasaklama almadiysaniz bu yasaklamanin VAC yasagina dönüsecegini düsünüyorum. Hesap baglantisini suraya birakin, birkac güne hatali olup olmadigini ögreniriz.

Maçlarda çok report yedim

Hile kullanmayip oyunbozanlik yapmadigin sürece sirf raporlandigin icin yasaklama almazsin. Bu kadar basit.

Coluk cocuk mu? Raporlari 100-150 kisi civari müfettis izliyor. Yasaklama kararlari ise puanlamasi yüksek olan müfettislere göre veriliyor. Bu isler öyle 1-2 kisinin eline bakmiyor.

Eger ikinci bir oyunbozanliktan dolayi yasaklama almadiysan bu yasaklamanin VAC yasagina dönüsecegini düsünüyorum. Hesap baglantisini suraya birakin, birkac güne hatali olup olmadigini ögreniriz.
Bi de çoluk çocuk diyor 21 yaşında adama :D. Bu forumda kimse bir birini tanımadan sallıyor.

Eger ikinci bir oyunbozanliktan dolayi yasaklama almadiysaniz bu yasaklamanin VAC yasagina dönüsecegini düsünüyorum. Hesap baglantisini suraya birakin, birkac güne hatali olup olmadigini ögreniriz.

Oyınbozanlıktan olduğu nasıl anlaşılır?
Bi de çoluk çocuk diyor 21 yaşında adama :D. Bu forumda kimse bir birini tanımadan sallıyor.

Birader bende 21 yaşındayım ayrıca adama demedim bu incelemeyi yapanlara dedim Türkçe anlam bilgin bayağı zayıf.

Arkadaşlar arkadaşımızın hesabı çalınmış veya adminler tarafından yanlış anlaşılma olmuş olabilir, yalan söylemiyor olabilir, arkadaşımızın durumunu bilemezsiniz, sorgusuz yargı yapmayalım.
Çalınsa o hesaba Steam Desteğe yazmadan adımını atamaz. Zaten çalınmış olsa da çalan kişinin bunu yapabileceğini bilerek yine direk Steam Desteğe yazması gerek. Ayrıca bir yanlışlık olması mümkün değil, olsa milyonlarca oyuncu etkilenir.

Ya kardeş sizin gibi adamlar yüzünden oluyor bu işler hayatım boyunca hile kullanmadım ama çoluk çocuk overwatch yaparsa böyle olur.

Sen adamsın kardeşim hiçbir şekilde hile kullanmadım. Ama maçlarda çok report yedim bu oyun bundan sonra bitmiştir benim için.
Sizin gibi adamlar yüzünden derken ne hakkında konuşuyordun acaba. Çünkü sonunda ki çoluk çocuk yüzünden ben bana söylediğini anladım. Bana kalırsa senin Türkçe yazma ve okuma becerilerin yetersiz kalmış o cümlede.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı