Sebepsiz yere VAC ban yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MBeraTr

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hile yapmadığımı söyleyeyim. Şimdi bazı çok akıllı arkadaşlar çıkar diye söyleyeyim, benimki Overwatch ban yani muhtemelen yanlış karar verildi. Arkadaşlar merhaba. Az önce hile kullanmadığım halde Overwatch banı yedim. Ben uzun süredir CS oynuyorum ve hile kullanmadım arada bir girip rekabetçi girip çıkıyordum bazen topluluk sunucularında oynuyordum o kadar emek verdim yetenek grubum falan sıfırlanmış skinlerim falan vardı hepsi gitti hesabın açılma ihtimalı var mı?
-Oyun yasağı ile VAC yasağı arasındaki farklar nelerdir?

Zaten Overwatch ban yedikten kısa bir süre sonra VAC yiyorsunuz kesin hile açtıysanız. Ticket atmayı deneyin çok bir işe yarayacağını düşünmesemde.

Desteğe bildirirseniz ve durumu açıklarsanız açılır. Birçok örneği var.

Desteğe tam olarak ne yazmam gerekiyor.

VAC'a dönüşürse hile kullandığınız kesinleşir bu arada şuan yanlışlık ile verilme ihtimali var yanlışlıkla verildiyse geri alınır zaten bu arada Steam Destek ne overwatch ne de VAC banı kaldırabiliyor ama şansınızı deneyin.

VAC yediysen, Hile yapmışsın demektir. Hatalı VAC Ban otomatik olarak kaldırılır zaten. Ama OW Ban yemişsin. Eğer VAC Ban'a dönüşürse, bittin.

Gerçekten haksız yere yediyseniz banınız açılır. Arkadaşım bundan 1-2 ay önce ban yedi. Hile kullanmıyordu. Fakat oyun, MSI Afterburner programını hile sanarak ban atmıştı. Durumu açıklayınca zorda olsa banı açıldı.

Alakası yok. Inject yaparsa ban yer. Oyun dosyalarına etki yapıyorsa VAC yer. Böyle bir şeyin olması imkansız.

Ticket atın eğer VAC bana dönüşürse artık o hesaptan vazgeçin zaten oyun hile dolu neden oynuyorsunuz ki RB6 ve Valorant yükselişe geçti Valve bayağı oyuncu kaybediyor. Sana şunu söyleyeyim eğer Overwatch yersen Overwatch yani başka oyuncular tarafından oy verilerek verilmiş bandır. Eğer hata sonucu veya yetersiz delil farkedilirse banın kalkar. Steam'e banı kaldırmalarını talep et bir yetkili tarafından maçın daha detaylı incelenir ve banın kalkar ancak hile kullandıysan VAC bana dönüşür ve o hesaptan vazgeçersin ben CS:GO bıraktım çok mutluyum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…