CS:GO sebepsiz yere VAC ban yemem

Outris

Hectopat
Merhaba bu gün Steam'e girdiğimde bir haber aldım ki CS:GO'dan sınırsız ban yemişim (VAC ban) doğrusu anlamadım. Hiçbir hile kullanmadığım halde VAC ban yedim, Cheat Engine falan da yoktu. Anlamadım ben oyunlarda hileye gelirsem rapor ederdim, onlarda beni sebepsiz replerlerdi. Ondan olabilir mi?

Hayır repten dolayı VAC değil Overwatch ban yersiniz diye biliyorum 3.parti yazılım kullanmışsınızdır.
herkes böyle diyor ama kullanmıyorum bilgisayarımda hile diye birşey yok yani anlamıyorum
bende varda oda mauseumun yani bide insanlar hile kullanıyor banlanmıyor ben bi makro kullandığım için yemem mantıksız geliyor
Hocam makro yaptıysanız ondan dolayı olabilir.
kullanmıyorum mauseumun var ama had ondan millet hile kullanıyor ve yediği ban 10 15 gün ben makro dan dolayı vac ban yemem mantıksız

herkes böyle diyor ama kullanmıyorum bilgisayarımda hile diye birşey yok yani anlamıyorum
bende varda oda mauseumun yani bide insanlar hile kullanıyor banlanmıyor ben bi makro kullandığım için yemem mantıksız geliyor
Bloody mouse varmı sen onu söyle ? 😂

Valla hiç inandırıcı gelmiyor böyle yorumlar, kusura bakma. Çok nadirde olsa arada VAC banların haksız yere verildiği oluyor ama %99 oranında genelde isabetli oluyor. Neyse geçmiş olsun.

Benim bir arkadaşım vardı. Çocuk bilgisayar alacaktı, önden 24 TL'ye CS:GO aldık ona. Yanına Forest falan aldık. Bilgisayar yok, cep telefonundan aldık. Çocuk daha bilgisayarı yokken, oyunu hiç oynamadığı halde VAC yemişti. 0 saat 0 dakika ama hesap VAC banlı. Hesapta 5 tane falan arkadaş ekli, hiçbirinde VAC yok. Böyle bir VAC olabilir mi ya?

Ama Silver-Nova Elo'da hile insanlar ban yemezler. CS:GO'yu bırakma sebebim, bu saçma sapan hile olayları. Adamlar yıllardır hiçbir şey yapamadılar bu hilelere. Oyun çok güzel, ama soğuttu kendinden.

75 saat CS-GO oynayıp sadece nasıl ban yemeyi becerdin ? Gerçekten merak ettim.
bilmiyorum oyunda hile kullanmıyorum bende neden yediğimi soruyorum sadece
Benim bir arkadaşım vardı. Çocuk bilgisayar alacaktı, önden 24 TL'ye CS:GO aldık ona. Yanına Forest falan aldık. Bilgisayar yok, cep telefonundan aldık. Çocuk daha bilgisayarı yokken, oyunu hiç oynamadığı halde VAC yemişti. 0 saat 0 dakika ama hesap VAC banlı. Hesapta 5 tane falan arkadaş ekli, hiçbirinde VAC yok. Böyle bir VAC olabilir mi ya?

Ama Silver-Nova Elo'da hile insanlar ban yemezler. CS:GO'yu bırakma sebebim, bu saçma sapan hile olayları. Adamlar yıllardır hiçbir şey yapamadılar bu hilelere. Oyun çok güzel, ama soğuttu kendinden.
çok haklısın
hile aşırı fazla
bilmiyorum oyunda hile kullanmıyorum bende neden yediğimi soruyorum sadece

çok haklısın
hile aşırı fazla
he birde ruslar fazla
.

Başlık her şeyi açıklıyor; "CS:GO sebepsiz yere VAC ban yemem" Evet sebepsiz yere vac ban yemezsin.

He bir de Rus'lar fazla.

Rus'u falan boş ver. VAC yasaklaması, sadece hile kullandığında verilir. Veya CS:GO'da hile kullanmış başka bir Steam hesabıyla aynı telefon numarasını kullanman halinde. Bu iki ihtimalden biri, sen seç. VAC yanılma ihtimali neredeyse sıfırdır, ki yanılsa bile kısa süre içinde otomatik kaldırılır. Hile kullanmadığından %100 eminsen, Steam tarafından şu bildirimin gelmesini beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok:

tested.jpg

Merhaba bu gün Steam'e girdiğimde bir haber aldım ki CS:GO'dan sınırsız ban yemişim (VAC ban) doğrusu anlamadım. Hiçbir hile kullanmadığım halde VAC ban yedim, Cheat Engine falan da yoktu. Anlamadım ben oyunlarda hileye gelirsem rapor ederdim, onlarda beni sebepsiz replerlerdi. Ondan olabilir mi?

Mod kurdun mu hiç? Çünkü ben eskiden 1.6 moduyla ranked girdiğim için ban yemiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı