Steam Sebepsiz yere VAC ban yenebilir mi?

Ticket açarsın kanıtlarla beraber sorun olmaz.
Sorun şu VAC ban atıldıysa ve bir yanlış görmedilerse itiraz etme hakkında yok diye biliyorum.
Bir ara NVIDIA sürücüsünden dolayı hatalı ban yiyen çok fazla kullanıcı oldu ama sonradan kaldırıldı. Hatalı bir şekilde yasaklamalar her türlü kaldırılıyor zaten. Hatalı yasaklama olur mu? Olur.

Ancak olursa da kaldırırlar.

İzleyip karar verdikleri sistem VAC değil, VAC bilgisayardaki tüm dosyalara erişim sağlayıp tarıyor, 3. parti yazılım arıyor. Bir insan tarafından kontrol edilmiyor.
Az biraz da olsa içime su serpildi çok teşekkür ederim herkese ^^

O kadar para harcamışsın itiraz etme hakkın tabii ki var.
Sadece açmadığım kasaların toplam fiyatını hesapladığımda 1000 dolar küsüratlı bi sayı buldum skinler dahil bile değil başta oha diyip mutlu oldum sonra da kara kara düşündüm ya ban yersem diye. Bu altını güvenli bildiğin bir yere saklamana rağmen ya hırsız bulup da çalarsa diye paranoya olmaya döndü

Seçeneği var karşı tarafa da gözüksün mü diye. Envanterin açıksa direkt sıkıntı da çok zenginmiş gibi hesap yapıp üstüne diğer oyunculara da gözükecek şekilde ayarlarsanız o da sıkıntı.

Bir tane skin changer hilesi yok envanterde gözüken dostum eğer kullanmıyorsan YouTube'da gördüğün şeylere inanmayı bırak.

Yenir ben yedim hocam arkadaşla Silver rankda yoldaş oynuyorduk lakin bayağı iyi oynuyoruz 1K ya yakın saatimiz var VAC banı attılar sebebi de hile imiş. Hayatımda bir kere hile yapmış değilim random sallamışlar işte.

Hile açarsan VAC seni bulur. Hilesiz oynarsan kimse sana dur buraya kadardı demez. En hızlı şekilde yasaklanmasına kadar her yolu denedim. Valve iyi iş yapıyor. Defalarca hile kullandığım masaüstün de ayrı temiz hesaplar barındırdım bu hesaplara geçince hilesiz oynuyordum hiçbir şekilde etkilenmediler. Her seferinde hileyi kullandığım cs hesapları yasaklandı. Bir cilt değiştiricinin envanter hileli olması bir şeyleri değiştirmiyor düz skin changer yazılımları da hesabı yasaklatıyor. Yasaklatmayan hile daha görmedim yalnız resolver'ı çok güçlü hileler var bu yüzden bazı insanlar öfkeyle oynamayı sevdikleri için alınan yasaklar umurlarında değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı