Küçük suçsa 1 ay sonra açılır.
Gecici yasaklamalar profile islemiyor. Eger ikinci bir oyunbozanliktan yasaklama verilmisse o zaman baska.
Küçük suçsa 1 ay sonra açılır.
Steam yine bildirim atıyor ya ben işliyor sanıyordum.Gecici yasaklamalar profile islemiyor. Eger ikinci bir oyunbozanliktan yasaklama verilmisse o zaman baska.
Gecici yasaklamalar profile islemiyor. Eger ikinci bir oyunbozanliktan yasaklama verilmisse o zaman baska.
Arkadaşlarla CS:GO girelim dedik ve girdik karşımıza tonlarca hile geldik ama bıkmadan usanmadan oynadık. (hilelere karşı oynadık asla ama asla ikimizde hile açmadık)
Bazı maçları kazandık bazı maçları kaybettik sıkıldık ve çıktık oyundan ondan sonra hesaba girdiğimde bir baktım ban yemişim. Ama VAC değil Overwatch banı yemiştim ve hemen Steam desteğe yazdım onlarda CS:GO desteğe gönderdiler talebimi anlamıyorum Prime'ım var yaklaşık 200 TL'lik bir envanterim var ve PC de 3. part yazılım yok. Yani ben PC'ye 3 kere format attım asla ama asla bir 3.part yazılım yok anti cheati tetikleyecek ama gene de ban yedim sizce açılırmı çünkü ben bu Prime almak için çok cabaldım birkaç tane oyun hesabımı sattım ve aldım ama sebepsiz yere VAC ben yiyorum sizce açılır mı?
Büyük suç mu, küçük suç mu Overwatch banın? Küçük suçsa 1 ay sonra açılır. Büyük suçsa kalıcı ban açılmaz. Eğer haksızlığın ispatlanırsa banını kaldırırlar yine de. Haksız ban yiyip CS ya da Valorant'a banını kaldıran çok kişi gördüm.
Haksız VAC yiyen adamın banı kalkmış ve böyle bir bildirim almış.
Eki Görüntüle 1473369
bu var@nwlkRR
Overwatch tarafindan oyun yasaklanmasi verilmis. Oyuna girdiginiz zaman ana menünde üst tarafta ne yaziyor?
hocam vac değil overwatchHaksız yere VAC yeme ihtimalin yok hile açımşsındır geçmiş olsun bir daha açmazsan yemezsin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.