- Makaleler
- 1
Hocam 1 haftadan fazla kullanmama mevzusu ardarda 7 gün manasında değil mi? Bir de Momecon surata sürülüyor mu bilginiz var mı? Konazolüm zaten var ama Momecon'u ilk defa duydum.Momecon losyonu akşam yatmadan kafanıza sürün.(Ovalayarak, masaj şeklinde her yerine sürün, tırnaklarınızla yapmayın.) Sabah kalktığınızda konazol şampuanla saçlarınızı aynı şekilde ovalayarak sürün ve 5 dk bekleyin. Daha sonra güzelce durulayın.
Bunları ezbere söylemiyorum merak etmeyin, tamamen doktorun söylediğini aktarıyorum. Ayrıca doktor bana 1 haftadan fazla kullanma gibi bir şey söylemedi.
3-4 gün her gün aynısını yapın. Biraz rahatlama hissederseniz bunu 2-3 günde bir yapmaya başlayın. İnşallah geçer, geçmiş olsun. Kötü bir şey.
Bir de bu dertten muzdarip başka arkadaşlar için, Vichy Dercos Anti Dandruff 360 ml şampuan var. Ben düzenli kullanamadım pek yarım yamalak oldu, o yüzden mi bilmiyorum olumlu sonuç alamadım. Fakat berberim bunu önerdi bana. Aynı şekilde bu problemi yaşayan bir başka arkadaşım da bu şampuan ile geçirdiğini söyledi. Biraz araştırıp bakabilirsiniz isterseniz. Herkese geçmiş olsun.