Seçim neden böyle oldu?

@Bingoo Kılıçdaroğlu'nun aday olması başlıca yanlıştı zaten. Çoğu internetle alakası olmayan taşra kesim adamı PKK'lı olarak görüyor ve bu asla değişmeyecek bir şey. Aileme kaç defa argümanlarla anlatsam da olmadı. Evet KK aday olduktan sonra bende savunmaya çalıştım, başarır dedim olmadı. Eğer bu yaptığından sonra tekrar aday olursa benden oy falan alamaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@LifeOraa başlı başına yanlıştı. Bunu birçok sefer eleştirdik. Neyse aday oldu, hiç değilse seçmenin ümidini kırmayalım dedik ama olmadı. Gene de devam kararı almış, yıllardır CHP'ye oy atıyorum fakat Kemal Kılıçdaroğlu CHP'nin başında olduğu sürece açıkçası benden de oy beklemesinler. Bizi yıllardır malum kişiye mahkum ediyor. Mansur Yavaş'ı aday gösterseydi şimdi kutlamaları biz yapıyor olurduk.
 
@LifeOraa Mansur Yavaş'ı aday gösterseydi şimdi kutlamaları biz yapıyor olurduk.
Mansur Yavaş aday olsaydı doğudan oy alamazdı, milliyetçi geçmişi var. Az da olsa AKP'nin bazı seçmenleri oyunu ona verirdi, aday olması gereken İmamoğlu'ydu. On milyon kararsız seçmeni kendilerine oy vermeye ikna edebilselerdi kazanırlardı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden seçimi kaybettik biliyor musunuz? Çünkü hepinizin başta çıldırdığı, aday olma dediği dedeciğimiz aday oldu ve isterseniz kabul edin isterseniz kabul etmeyin. Dedeniz sosyal medyayı o kadar güzel manipüle etti ki kendi adaylığını kabul ettirdi. Peki bu adaylığın sonucu ne oldu? Hüsran, hüsran, hüsran. Böyle olması da çok normal. Neden normal söyleyeyim mi? Anadolu'da köyde adamın adını duyunca tövbe çeken, besmele çeken insanlar var. Şimdi sen gidip bu adama ya RTE'yi seçeceksin ya da kılıçdaroğlu'nu seçeceksin derseniz bu adam ne yapar? Bunun da cevabını size bırakıyorum.

Sorun Kk'de değil hiçbir millet ittifakındaki kimselere oy verilmez. Hepsi ayrı rezalet.
 
Koltuk sevdası yüzünden. Ama şöyle bir şey var. Eğer Mansur Yavaş aday olsaydı çoğu Kürt'lerden ve hdplilerden oy alınamayacaktı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı