Seçim Tahmininiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana şöyle açıklayayım: 2020 yılında nasip olursa istediğim 3 ülkeden birine gideceğim yani burada kim neyi kazanmış siyasette ne olmuş umurumda değil. Şu anda bu ülkede istediğim şeyleri yapamıyorum ve bu nedenle gitmek istiyorum.
Bende gitmeyi çok istiyorum. Ama doğru yollarla. En temizi evlilik diyorlar. Ama tabiki de gerçek evlilik daha temiz olur.

@CYP ilk önce haklı olduğun çok nokta var. Ben de senin gibi düşünüyorum. Özellikle Muharrem İnce konusunda birebir aynı düşünüyoruz. Arkasında bu kadar destek varken saçma bir şekilde susması baya sinirlendirdi beni. Fakat bunun konusunu burada konuşmayalım. Zaten sana karşı verecek bir cevabım bile yok. O konuda çok haklısın.

24 Haziran ile TC’nin kuruluş ilkesi yıkıldı. Cumhurbaşkanı açık açık Mansur yavaş kazanırsa, kayyum atanacağından bahsediyor.
Adam halkı korkutuyor. Aynısını İstanbul'a da yapıyor. İstanbul ve Ankara'yı çok fazla tehdit ediyor. Nedeni ise belli. Bir kesimi sandığa götürmemek veya kararından vazgeçirmek.

Kesinlikle gidin oy kullanın. Gerekirse sandıklarda durun. Adamın istediğini vermeyin. O tehditler falan boş iş. Hiçbir şey yapamaz bak görürsün. Sadece halkı korkutuyor. Eğer adama istediğini verirseniz zaten adam amacına ulaşmış olur. Bu yüzden gidin oy kullanın.

Oy kullanmamanın bir bahanesi yok.

Son düzenleme:
Oy isterken doğalgaz getireceğiz demesini biliyorlar ama.
Getiriyorlar ama Özel firmalara ait altyapı mesela İnternet altyapısı Türk telekom Doğalgaz altyapısı kime ait bilmiyorum.

Getiriyorlar ama Özel firmalara ait altyapı mesela İnternet altyapısı Türk telekom Doğalgaz altyapısı kime ait bilmiyorum.
Kanka bu bendeki parti düşmanlığı değil, halk içten içe eriyor. 3 tane patates 5 TL pazarda, tabiki bunun belediye ile alakası yok, ama insan üzülüyor ne yapacağımızı şaşırdık !
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fark var arada ! Biri alay ediyor, biri gerçekleri açıklıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı