Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.958 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #21 Jack İşte dedi: Eki Görüntüle 1778800 Maalesef öyle değil. Genişletmek için tıkla... Yani sizin bahsettiğiniz olayla hiç alakası yok ama
Jack İşte dedi: Eki Görüntüle 1778800 Maalesef öyle değil. Genişletmek için tıkla... Yani sizin bahsettiğiniz olayla hiç alakası yok ama
Jack İşte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 4.768 Makaleler 5 Çözümler 45 Yer İstanbul, Avcılar Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2023 #22 Yeyil dedi: Yani sizin bahsettiğiniz olayla hiç alakası yok ama Genişletmek için tıkla... Orada biraz yanlış verilmiş. Bu, linç yiyeceğimi bilsem de söylemek isterim ki frekansların hayatınıza para getirdiğine inanmak gibi.
Yeyil dedi: Yani sizin bahsettiğiniz olayla hiç alakası yok ama Genişletmek için tıkla... Orada biraz yanlış verilmiş. Bu, linç yiyeceğimi bilsem de söylemek isterim ki frekansların hayatınıza para getirdiğine inanmak gibi.
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.194 Çözümler 5 Yer Marineford 14 Mayıs 2023 #23 Jack İşte dedi: Biraz abarttım sanki ama bu seçimde olacaklar gözümü korkuttu biraz, umarım en az yaralı ve en az ölü olacak şekilde bu zamanları atlatırız. İyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... Evet abarttın.
Jack İşte dedi: Biraz abarttım sanki ama bu seçimde olacaklar gözümü korkuttu biraz, umarım en az yaralı ve en az ölü olacak şekilde bu zamanları atlatırız. İyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... Evet abarttın.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #24 Zaten AKP seçimi kaybederse bizim buradaki çoğu kişi AKP'li valla çok kötü olur burası.
Arthur Morgan47 Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 808 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #25 157134 dedi: Nükleer mi yedik aga ne oluyor, farklı odaya gitmeyin felan. Altı üstü bir seçim, abartmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin hiçbir şeyden haberiniz yok galiba. M3HM3TY dedi: Zaten AKP seçimi kaybederse bizim buradaki çoğu kişi AKP'li valla çok kötü olur burası. Genişletmek için tıkla... Hocam sorarlarsa akp liyim deyin, başınız belaya girmesin sonra...
157134 dedi: Nükleer mi yedik aga ne oluyor, farklı odaya gitmeyin felan. Altı üstü bir seçim, abartmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin hiçbir şeyden haberiniz yok galiba. M3HM3TY dedi: Zaten AKP seçimi kaybederse bizim buradaki çoğu kişi AKP'li valla çok kötü olur burası. Genişletmek için tıkla... Hocam sorarlarsa akp liyim deyin, başınız belaya girmesin sonra...
Jack İşte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 4.768 Makaleler 5 Çözümler 45 Yer İstanbul, Avcılar Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2023 #26 @Arthur Morgan47 AKP'liler birbirine saldırırsa biteriz
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #27 Arthur Morgan47 dedi: Hocam sizin hiçbir şeyden haberiniz yok galiba. Hocam sorarlarsa AKP liyim deyin, başınız belaya girmesin sonra... Genişletmek için tıkla... Hocam bizi burada herkes tanıyor AKP'li de değiliz. Bugün karta para yatırmaya gidecektim üşenmiştim dün. Çıksam mı bilmiyorum.
Arthur Morgan47 dedi: Hocam sizin hiçbir şeyden haberiniz yok galiba. Hocam sorarlarsa AKP liyim deyin, başınız belaya girmesin sonra... Genişletmek için tıkla... Hocam bizi burada herkes tanıyor AKP'li de değiliz. Bugün karta para yatırmaya gidecektim üşenmiştim dün. Çıksam mı bilmiyorum.
Arthur Morgan47 Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 808 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #28 Jack İşte dedi: @Arthur Morgan47 AKP'liler birbirine saldırırsa biteriz Genişletmek için tıkla... Hemde ne bitmek hocam. M3HM3TY dedi: Hocam bizi burada herkes tanıyor AKP'li de değiliz. Bugün karta para yatırmaya gidecektim üşenmiştim dün. çıksam mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sakın çıkmayın. SAKIN!
Jack İşte dedi: @Arthur Morgan47 AKP'liler birbirine saldırırsa biteriz Genişletmek için tıkla... Hemde ne bitmek hocam. M3HM3TY dedi: Hocam bizi burada herkes tanıyor AKP'li de değiliz. Bugün karta para yatırmaya gidecektim üşenmiştim dün. çıksam mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sakın çıkmayın. SAKIN!
Xy_Sub-Skyline Decapat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 6 14 Mayıs 2023 #29 İşiniz gücünüz provakasyon. Bugüne kadar AKP seçmeni 15 Temmuz'dan başka kaç kere sokağa çıktı? Edepli ol biraz. İnsanların sinirleriyle oynama. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2023
İşiniz gücünüz provakasyon. Bugüne kadar AKP seçmeni 15 Temmuz'dan başka kaç kere sokağa çıktı? Edepli ol biraz. İnsanların sinirleriyle oynama.
Arthur Morgan47 Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 808 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #30 Xy_Sub-Skyline dedi: İşiniz gücünüz provakasyon. Bugüne kadar AKP seçmeni 15 Temmuz'dan başka kaç kere sokağa çıktı? Edepli ol biraz. İnsanların sinirleriyle oynama. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Bence sizin dünyadan haberiniz yok, nasıl bir seçime gittiğimizin farkında mısın? Bu hiçbir seçime benzemiyor.
Xy_Sub-Skyline dedi: İşiniz gücünüz provakasyon. Bugüne kadar AKP seçmeni 15 Temmuz'dan başka kaç kere sokağa çıktı? Edepli ol biraz. İnsanların sinirleriyle oynama. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Bence sizin dünyadan haberiniz yok, nasıl bir seçime gittiğimizin farkında mısın? Bu hiçbir seçime benzemiyor.