Seçimden Sonra Doların durumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu başlığın altına pek bir şey yazmak istemedim ama yazılanları görünce içim el vermedi.12 senelik hükümet düşünce insanlar ne söyliyeceklerini şaşırdı.Ben açıkçası seçim sonuçlarına üzülmüyorum iyi de oldu.Herkesin dilinde şu var; terörist parti meclise girdi.O adamlar her zaman meclisteydi kimse kendini kandırmasın.Adamlara o kadar sallıyosunuz ama AKP onlarla aynı masada oturduğu zaman kimse tek kelime çıkıp bir şey söylemedi.İkinci bir nokta Türkiye gelişiyordu diyosunuz.Hangi alanda geliştigini sormak isterim.Bizlerin vergilerini ceplerine nasıl indirdiklerini siz hariç herkes biliyo.Kendine saray yaptırdı sesinizi çıkartmadınız.Dış borç aldı başını gidiyo, kimse önüne geçemiyo.Tarım ülkesi olan biz artık her şeyimizi dışardan almaya başladık.Diyorsunuz sanayiye ağırlık veriliyor.Neyimizi kendimiz üretiyoruz ve kullanıyoruz ?Ülkedeki hukuku bitiren bir zihniyet vardı.Ben her istediğimi yaparım kimse bana bi şey diyemez diyolardı, millet de öyle olmadığını dün itibariyle gösterdi.Bunlar arasında Türkiye'nin geliştiğini gösteren tek bir yer söyleyin bana.Ama şimdi haklarını yemeyelim insalarımıza nasıl da 'YOL' yaptlar(!)

O adamlar iphone alırken peşin para ile mi alıyor kredi kartından çek çek vatandaş bankalara mahkum. Özellikle kendilerine oy çıkmıyor diye Trakya' da bulunan çiftçileri borçlandırarak yabancı bankalar aracılığı ile vatan toprağını yabancılara peşkeş çekiyorlar açın gözünüzü adamlar yapıyor dimi? Sonrasında 13 yıllık iktidarda her zaman yanında olan cemaati sizin yolsuzlukları açığa çıkardı diye paralel ilan ettiniz. Cemaatle birlikte paraları yerken sorun yoktu. Vatanseverleri çeşitli kumpaslarla içeri tıktınız sonrasında cemaat kandırdı deyip davalar kapandı. Ülkenin dolar rezervini kendi üstünüze geçirdiniz yurt dışı bankalarına yollananlardan hariç evlerinizde ayakkabı kutularından çıktı paralar. Bu dediklerimi yapanlar vatan haini değil mi? Buraya yazdıklarımdan çok daha fazlasını biliyorum ve meydanlarda haykırıyorum. Asıl anlamak istemeyen sizlersiniz.
Saten hırsızlık yaptığını reddetmedi ve hırsızlık yaptığını herkes biliyor biz reddetmiyoruz.
Şunu da kabul ediyoruz. Akp cemaati kullandı ve sonra ikiside birbirini bıçaklamaya çalıştı.
Biz yönetimden memnunuz. Biz bize yapılan haksızlıklar yüzünden ve yaşam standartlarının yükseldiğini gördüğümüz için oy verip destekliyoruz. Biz hırsızlık için birşey demiyoruz çünkü ssk gibi batırmadığı için teşekkür ediyoruz. Ben saten akp mükemmel demiyorum elimizdekinin en iyisi. Hdp saten pkk mhp desen amaçları bozulmuş bi garip hale bürünmüş ne ülkücü ne milliyetçi. İlkelerini kaybetti. Şimdiki chp başında Kılıçdaroğlu gibi bi adam varken ülke 1 yılda somali olur. Akp yeterince iyi yönetiyor. Yerliye önem veriyor.
Ekonomi arada hızlı arada yavaş büyüyor. Ben böyle görüyorum herkese iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün bunlar bir yana başbakanımızın bahsettiği yeni türkiye nasıl olacak 2023 de neler olacak çok merak ediyorum. Belki dolar düşer.
Ülke istikrarı kaybetti. Asıl zafer için tek başına iktidar olması gerekiyordu.

Bu başlığın altına pek bir şey yazmak istemedim ama yazılanları görünce içim el vermedi.12 senelik hükümet düşünce insanlar ne söyliyeceklerini şaşırdı.Ben açıkçası seçim sonuçlarına üzülmüyorum iyi de oldu.Herkesin dilinde şu var; terörist parti meclise girdi.O adamlar her zaman meclisteydi kimse kendini kandırmasın.Adamlara o kadar sallıyosunuz ama AKP onlarla aynı masada oturduğu zaman kimse tek kelime çıkıp bir şey söylemedi.İkinci bir nokta Türkiye gelişiyordu diyosunuz.Hangi alanda geliştigini sormak isterim.Bizlerin vergilerini ceplerine nasıl indirdiklerini siz hariç herkes biliyo.Kendine saray yaptırdı sesinizi çıkartmadınız.Dış borç aldı başını gidiyo, kimse önüne geçemiyo.Tarım ülkesi olan biz artık her şeyimizi dışardan almaya başladık.Diyorsunuz sanayiye ağırlık veriliyor.Neyimizi kendimiz üretiyoruz ve kullanıyoruz ?Ülkedeki hukuku bitiren bir zihniyet vardı.Ben her istediğimi yaparım kimse bana bi şey diyemez diyolardı, millet de öyle olmadığını dün itibariyle gösterdi.Bunlar arasında Türkiye'nin geliştiğini gösteren tek bir yer söyleyin bana.Ama şimdi haklarını yemeyelim insalarımıza nasıl da 'YOL' yaptlar(!)
1980-2001 arası döneme bir göz at. ;) Sadece sana bunu söylüyorum.

B

Saten hırsızlık yaptığını reddetmedi ve hırsızlık yaptığını herkes biliyor biz reddetmiyoruz.
Şunu da kabul ediyoruz. Akp cemaati kullandı ve sonra ikiside birbirini bıçaklamaya çalıştı.
Biz yönetimden memnunuz. Biz bize yapılan haksızlıklar yüzünden ve yaşam standartlarının yükseldiğini gördüğümüz için oy verip destekliyoruz. Biz hırsızlık için birşey demiyoruz çünkü ssk gibi batırmadığı için teşekkür ediyoruz. Ben saten akp mükemmel demiyorum elimizdekinin en iyisi. Hdp saten pkk mhp desen amaçları bozulmuş bi garip hale bürünmüş ne ülkücü ne milliyetçi. İlkelerini kaybetti. Şimdiki chp başında Kılıçdaroğlu gibi bi adam varken ülke 1 yılda somali olur. Akp yeterince iyi yönetiyor. Yerliye önem veriyor.
Ekonomi arada hızlı arada yavaş büyüyor. Ben böyle görüyorum herkese iyi günler.

AKP elimizdekinin en iyisi bunu nasıl anlatırım diye düşünüyordum. Acaba AKP'yi beğenmeyenler hangi partiden metet umuyor ? CHP? MHP? HDP? K.bakmayın ama bunlardan biri geçerse başa o zaman Allah yardımcımız oldun.

@Silinen üye
Çoğu kişi AKP kazanacağını tahmin ettiği için o yorumu yaptı.

Bu arada, yöneticiler bir zahmet yasaklamasın bizi. Biz burada siyaset yapmıyoruz, ülke'nin elden gidişini anlatıyoruz. Seçimin kazananları:

doğan,.jpg

Ya bu neden oluyor? Ha neden oluyor? Yeter artık neden oluyor? Anlayın bi. Anlayın. Yeter, anlayın. El ele olmamız gerekiyor. Dir olmamız gerekiyor. Bir olmamız gerekiyor. Siz siz olun Türkiye üzerinde oynanan oyunlara tanıklık edin. Şimdi Dolar 2.80 oldu. Ya 1.500 asgari ücret gelirse? Ya mazot 1.5 TL olursa? Lütfen arkadaşlar, lütfen. Rica ediyorum, lütfen.

israilde seçim sevinci.jpg

Sistem toplayacaklara bir tavsiye, arkadaşlar eğer mümkünse bu hafta içinde sisteminizi edinmeye bakın yoksa daha fazla bekleyebilirsiniz. Şimdilik doların durumuna şükretmek lazım daha yükseği görmemiz muhtemel.

Sırf bundan önceki hükümetin icraati yok diye bu hükümeti güzellemek en saçma şey. Siz dolmuştan inerken şöföre ne güzel sürdünüz şöför bey demiyorsanız bunlara dememeniz gerekir. Adamların işi bu ama gelmişler yol yaptık diye söylenmekten başka hiç bi şey cıkmıyor ağızlarından.
Ürettiğimiz o silahları dışarı mı satıyoruz da para kazanıyoruz?
Dünyada gıda fiyatları düşerken bizde yükselmesinin nedeni o elemanların tarımı bitirmesi değil mi ?
Soma da adamlar tarımla uğraşması gerekirken gidip neden madende çalışıyorlar ? Çünkü tarım denilen olayı bu iktidar bitirdi.
Ve sırf öncekilerden azıcık güzel diye öve öve bitiremediniz adamlar ekonomiyi bu kadar iyileştirdi diye diye bi hal oldunuz ekonominin reel değeri arttı ama neyle arttı? Hiç baktınız mı 70'ten bu yana cari açık farkına ? Sizce bu yaptıklarını kendisi mi yaptı yoksa milyarlarca dolar aldığı dış borçla mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı