FabbLeD
Hectopat
Daha fazla
Bu başlığın altına pek bir şey yazmak istemedim ama yazılanları görünce içim el vermedi.12 senelik hükümet düşünce insanlar ne söyliyeceklerini şaşırdı.Ben açıkçası seçim sonuçlarına üzülmüyorum iyi de oldu.Herkesin dilinde şu var; terörist parti meclise girdi.O adamlar her zaman meclisteydi kimse kendini kandırmasın.Adamlara o kadar sallıyosunuz ama AKP onlarla aynı masada oturduğu zaman kimse tek kelime çıkıp bir şey söylemedi.İkinci bir nokta Türkiye gelişiyordu diyosunuz.Hangi alanda geliştigini sormak isterim.Bizlerin vergilerini ceplerine nasıl indirdiklerini siz hariç herkes biliyo.Kendine saray yaptırdı sesinizi çıkartmadınız.Dış borç aldı başını gidiyo, kimse önüne geçemiyo.Tarım ülkesi olan biz artık her şeyimizi dışardan almaya başladık.Diyorsunuz sanayiye ağırlık veriliyor.Neyimizi kendimiz üretiyoruz ve kullanıyoruz ?Ülkedeki hukuku bitiren bir zihniyet vardı.Ben her istediğimi yaparım kimse bana bi şey diyemez diyolardı, millet de öyle olmadığını dün itibariyle gösterdi.Bunlar arasında Türkiye'nin geliştiğini gösteren tek bir yer söyleyin bana.Ama şimdi haklarını yemeyelim insalarımıza nasıl da 'YOL' yaptlar(!)
birde forumun birkaç farklı yerinde okıyınca insanın inanası geliyo