Seçimden Sonra Doların durumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen neden anlamak istemiyorsun adamlar yapıyor. Ve ekonomi battı diyorsun milletin elinde iphone lar bu nasıl bi batık ekonomi. Millet avmlerden çıkmıyor.

O adamlar iphone alırken peşin para ile mi alıyor kredi kartından çek çek vatandaş bankalara mahkum. Özellikle kendilerine oy çıkmıyor diye Trakya' da bulunan çiftçileri borçlandırarak yabancı bankalar aracılığı ile vatan toprağını yabancılara peşkeş çekiyorlar açın gözünüzü adamlar yapıyor dimi? Sonrasında 13 yıllık iktidarda her zaman yanında olan cemaati sizin yolsuzlukları açığa çıkardı diye paralel ilan ettiniz. Cemaatle birlikte paraları yerken sorun yoktu. Vatanseverleri çeşitli kumpaslarla içeri tıktınız sonrasında cemaat kandırdı deyip davalar kapandı. Ülkenin dolar rezervini kendi üstünüze geçirdiniz yurt dışı bankalarına yollananlardan hariç evlerinizde ayakkabı kutularından çıktı paralar. Bu dediklerimi yapanlar vatan haini değil mi? Buraya yazdıklarımdan çok daha fazlasını biliyorum ve meydanlarda haykırıyorum. Asıl anlamak istemeyen sizlersiniz.

Şu ülkenin bana kalırsa en başlıca sorunu malesef siyasettir. Siz hiç başka bir ülkede 365 gün boyunca siyaset konuşulduğunu, seçimden 1 ay önce gürültüden uyunmadığını gördünüz mü ? Amerika gibi beğenmediğiniz başkanlık sistemini yıllardır kullanan bir ülke 4 yılda bir seçim yapar ve sadece iki parti bu seçimde yer alır. Şunu sanıyorum hiç göremeyeceğiz. Seçimleri Obama kazandığında rakip partinin başındaki insanı kucaklar ve iyi bir rekabet ortamı yaşandı deyip kendisini iç işleri bakanlığına atar.

O adamlar iphone alırken peşin para ile mi alıyor kredi kartından çek çek vatandaş bankalara mahkum. Özellikle kendilerine oy çıkmıyor diye Trakya' da bulunan çiftçileri borçlandırarak yabancı bankalar aracılığı ile vatan toprağını yabancılara peşkeş çekiyorlar açın gözünüzü adamlar yapıyor dimi? Sonrasında 13 yıllık iktidarda her zaman yanında olan cemaati sizin yolsuzlukları açığa çıkardı diye paralel ilan ettiniz. Cemaatle birlikte paraları yerken sorun yoktu. Vatanseverleri çeşitli kumpaslarla içeri tıktınız sonrasında cemaat kandırdı deyip davalar kapandı. Ülkenin dolar rezervini kendi üstünüze geçirdiniz yurt dışı bankalarına yollananlardan hariç evlerinizde ayakkabı kutularından çıktı paralar. Bu dediklerimi yapanlar vatan haini değil mi? Buraya yazdıklarımdan çok daha fazlasını biliyorum ve meydanlarda haykırıyorum. Asıl anlamak istemeyen sizlersiniz.

Dur hocam, rota uçaklara ve savaş başlıklarına döndü. Aç kalırsak oturur bunları yeriz.

@Silinen üye Arkadaşım diyorsun "16 yaşındayım, bilgiliyim, kitap okuyorum" o zaman bu soruyu cevaplayabilirsin:

erdaoğan gü. kazanmamalı.jpg

palace.jpg

Seçime az bir zaman kala, neden Dünya'nın en büyük medya kuruluşları hep AKP ve Erdoğan'a saldırma telaşına geçti? İngiliz bizim hayrımızı mı isteyecek? Hayıııır.
Bu arada KK'nın iddiası Altın Klozet'i, Erdoğan "Köşke gel, ispatla. Eğer varsa ben istifa edeceğim, yoksa sen edeceksin." dedi. KK ise "Ben çalıntı saraya gelmem!" dedi. Böyle bir şey olabilir mi yahu? Lütfen oyuna gelmeyelim.
-- Güncelleme --
KK, eğer oyum düşerse istifa edeceğim demişti. Seçimde oyu düştü, istifa etmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Arkadaşım diyorsun "16 yaşındayım, bilgiliyim, kitap okuyorum" o zaman bu soruyu cevaplayabilirsin:

Seçime az bir zaman kala, neden Dünya'nın en büyük medya kuruluşları hep AKP ve Erdoğan'a saldırma telaşına geçti? İngiliz bizim hayrımızı mı isteyecek? Hayıııır.
Bu arada KK'nın iddiası Altın Klozet'i, Erdoğan "Köşke gel, ispatla. Eğer varsa ben istifa edeceğim, yoksa sen edeceksin." dedi. KK ise "Ben çalıntı saraya gelmem!" dedi. Böyle bir şey olabilir mi yahu? Lütfen oyuna gelmeyelim.

Öğrenci eylemlerinde ya da polis şiddet uyguladığında ya da Amerikan Hükümeti başka bir ülke üzerinde olumsuz eylemler gerçekleştirdiğinde de biz de ABD Hükümetini eleştiriyoruz. Kendi halimde bir insanım, ABD'yi yıkıp başına geçmek gibi emellerim yok. Yanlış yanlıştır. Söylenmesi gerekeni söylemişler. Hadi onlara "elin gavuru" dedik geçtik. Biz söylüyoruz, günlük gideri 40.000 Lira olan bir yapının Türk Ekonomisindeki yeri nedir? Yapım maliyetine girmeyelim. Çarşı karışmasın.

Bütün bunlar bir yana başbakanımızın bahsettiği yeni türkiye nasıl olacak 2023 de neler olacak çok merak ediyorum. Belki dolar düşer.

Seçimlerden sonra dolar düşecek diyen borsacı özentisi arkadaşlar nerede ? :LOL:

Hep söylerim yine söylüyorum İngiltere her zaman hile hurda ile zafer elde etmiştir, neredeyse savaşma ile elde ettiği zafer yoktur. Kızılderililerin bir atasözü vardır; ''Suda iki balığı birbirine saldırırken görürsen bil ki o sudan bir İngiliz geçmiştir.'' diye, işte tarih halen tekerrür ediyor buda onun bariz bir kanıtıdır.

Amerikan New York Times gazetesi: "ABD ve NATO Erdoğan'ı durdurmalı."
İngiliz The Guardian gazetesi : "Erdoğan daha fazla güç kazanmamalı, yoksa felaket olur."
Fox TV Patronu Amerikalı Yahudi Baron Mourdoch: "Türkiye'de başkanlık sisteminin acilen önüne geçilmeli, aksi takdirde İsrail'in Yeni Dünya Düzeni projesi sekteye uğrar"
Şimdi ya Cumhurbaşkanınıza adam gibi sahip çıkarsınız ya da onu Sultan Abdülhamit'i indirdikleri gibi indirirler sonrada Osmanlı'yı parçaladıkları gibi ülkenizi parçalarlar... Mısır olursunuz, Suriye olursunuz, Irak olursunuz.. Meseleyi anlamayan kaldı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı