Seçimlerde hile mi yapıldı?

Hocam HDP ile yapılan anlamaşlar beni de rahatsız ediyor ama şöyle düşünün hüdaparın seçmeni bir elin parmaklarını geçmiyor ne diye bu partiyle ittifak yapıldı ayrıca istediklerini sıralayıp girdiler ittifaka. Net olarak kürdistan projeleri var kürtçe ikinci dil yapılmak isteniyor gibi gibi.
Bırakın hocam. Laftan anlamıyorlar. Adam ekmek yağ kuyruğu demeye başladı. Düzgünce anlatıyorum çocuk diyorlar. Ben de yaşlı başlı adamların lafını ciddiye almıyorum. Madem fikirlere düzgünce yanıt veremiyorsunuz böyle anlaşalım. Sanıyorlar ki Hüda par'ın etkisi olmayacak. Adamlar meclise çekirdek çitlemeye geldi sanki. Ya hadi etkileri yok. Adamlar Pkk ile işbirliği yapacaz diyorlar Türk kelimesini kaldıracaz diyorlar bunları mecliste tutmayı kendinize yakıştırıyor musunuz??

Bırakın hocam. Laftan anlamıyorlar. Adam ekmek yağ kuyruğu demeye başladı. Düzgünce anlatıyorum çocuk diyorlar. Ben de yaşlı başlı adamların lafını ciddiye almıyorum. Madem fikirlere düzgünce yanıt veremiyorsunuz böyle anlaşalım. Sanıyorlar ki Hüda par'ın etkisi olmayacak. Adamlar meclise çekirdek çitlemeye geldi sanki. Ya hadi etkileri yok. Adamlar Pkk ile işbirliği yapacaz diyorlar Türk kelimesini kaldıracaz diyorlar bunları mecliste tutmayı kendinize yakıştırıyor musunuz??
"Sen kimsin de böyle diyorsun?Erdoğan yaptıysa bi sebebi vardır.İsyan etmeyeceksin alkışlayıp geçeceksin."Tepkileri böyle oluyor.

"Sen kimsin de böyle diyorsun? Erdoğan yaptıysa bir sebebi vardır. İsyan etmeyeceksin alkışlayıp geçeceksin."Tepkileri böyle oluyor.

Hocam bunu aslında @655432 hocam açıkladı en mantıklı şekliyle ve en basit şekliyle bir bakın derim geçmiş mesajlara

Bence RTE oy verilme sebebi 21 yıldır iktirda da olduğu için artık Cumhurbaşkanın'dan çok baba,tanrı,kral gibi görülmeye başlanması.Bunun farklı sebebi olduğunu düşünmüyorum.Ekonomi kötü eğitim kötü hüda parla anlaşıldı teröristler gelecek daha ne?

Ah be delikanlı ah. Yaşın yeterli değil. Cidden bilmeye ve anlamaya meraklı isen EN AZINDAN Youtube de 28 şubat belgeseli izle bir kaç tane. Google '' ikna odaları'' yaz arat.
Geçmişte kaldı diyebilirsin bunlar ama unutulmadı.

İlaveten yukarıdekiler sadece 1-2 örnek. Yaşanmış buna benzer pekçok şey var.

Belki de bu ülkenin tarihinde ki en başarılı hükümet Demokratik Yollarla yıkamayacaklarını anladıkları için ( Yıkamazlardı Çünki Başarılı İdi, Hemde Her Alanda) Post Modern Darbe diyorlar ama aslında dümdüz DARBE ile nasıl yıkıldı, kimler şakşakçılık yaptı vs.. biraz araştırmanız yeterli.

Bu arada bilesiniz ki ben geçen seçimlerde Muharrem İnce'ye, Bu seçimlerde de KK ya oy verdim. Ama 28 şubatta parmağı olan herkese ölene kadar lanet edeceğim. CHP ninde parmağı vardı.

Son düzenleme:
"Sen kimsin de böyle diyorsun? Erdoğan yaptıysa bir sebebi vardır. İsyan etmeyeceksin alkışlayıp geçeceksin."tepkileri böyle oluyor.

Bence mevzu Erdoğan yaptıysa değil. Şimdi hüdapar bir taraftaysa neden HDP tarafına oy vereyim oda aynı kafada değil mi hüdapar ne ise HDP de aynısı düşüncesi mevcut insanlarda.
Yani iş senin teröristin kötü benimki iyi mevzusuna dönüyor.
Ama asıl mevzu bana göre hüdaparın etkisiz eleman olup HDP'nin söz sahibi olması.
Aslında bu mevzu bir etken tabii ki ama başka etkenlerde var. Örneğin 7 partinin bir araya gelip hiçbir işe yaramayan partilere gereğinden fazla millet vekili kazandırmak veya kknın illa ben aday olacağım deyip diretmesi meral akşener bu yüzden ittifakdan ayrıldı geri geldi.
Sonra aynı adamla 9 seçim kaybetmişsin nasıl kazanmasını bekliyorsunki gibi gibi şeyler hepsi üst üste bindiğinde sonuç bu oluyor.

Ah be delikanlı ah. Yaşın yeterli değil. Cidden bilmeye ve anlamaya meraklı isen en azından YouTube'da 28 şubat belgeseli izle birkaç tane. Google " ikna odaları" yaz arat.
Geçmişte kaldı diyebilirsin bunlar ama unutulmadı.

İlaveten yukarıdekiler sadece 1-2 örnek. Yaşanmış buna benzer pek çok şey var.

Dahada eskiye gidince ezanın Türkçe okutulması gibi şeylerde var.

Dahada eskiye gidince ezanın Türkçe okutulması gibi şeylerde var.

Hocam yaşı olan ve AKP'ye oy veren kişilerle derin konuşmaları olmadığı için işi tapmaya bağlıyorlar aslında değil geçmişteki kötü zamanlardan tayyip çıkardığı için oy vermeyi borç görüyorlar ve RTE'yi tercih ediyorlar aslında çok normal ama hakaret ederek de zaten bu kitleyi kendilerine çekemiyorlar kısacası ilerleyemiyorlar bunu düşünmeden.

Hocam yaşı olan ve AKP'ye oy veren kişilerle derin konuşmaları olmadığı için işi tapmaya bağlıyorlar aslında değil geçmişteki kötü zamanlardan tayyip çıkardığı için oy vermeyi borç görüyorlar ve RTE'yi tercih ediyorlar aslında çok normal ama hakaret ederek de zaten bu kitleyi kendilerine çekemiyorlar kısacası ilerleyemiyorlar bunu düşünmeden.

Zaten ara ara bilerekmi yoksa ağızlarından kaçırarakmı söylüyorlar bilmiyorum ama insanların kırmızı çizgilerine değecek laflar söylüyorlar. Hal bu olunca kafa değişmemiş diyor insanlar.

Yok, başlangıcı senin benim bahsettiğimiz gibi olsa da ve hala aynı sebebler devam etse de şu ''tapma'' konusu da var gibi artık. Espri değil, sohbet esnasında grupta bir arkadaşa gelen whatsapp mesajı şöyle başlıyordu '' Recep Tayyip Erdoğan Han Hazretleri......'' ve şaka mahiyetin de de değildi.

İYİ GECELER HERKESE, BENDEN BU KADAR GENÇLER :)

Son düzenleme:
Yok, başlangıcı senin benim bahsettiğimiz gibi olsa da ve hala aynı sebebler devam etse de şu ''tapma'' konusu da gerçeklik kazanmaya başladı. Espri değil, sohbet esnasında grupta bir arkadaşa gelen whatsapp mesajı şöyle başlıyordu '' Recep Tayyip Erdoğan Han Hazretleri......'' ve şaka mahiyetin de de değildi.
Hocam işte adam muhalefetin ve onun seçmenin tavrı ile iyice değerleniyor. Bu durum direkt karşı taraf ile ilgili inat biniyor artık işin içine.
Zaten ara ara bilerekmi yoksa ağızlarından kaçırarakmı söylüyorlar bilmiyorum ama insanların kırmızı çizgilerine değecek laflar söylüyorlar. Hal bu olunca kafa değişmemiş diyor insanlar.
Tam bu şekil yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı