Seçimlere 2 gün kaldı!

Erdoğan BABA doları 20 TL'den 19'a düşürmüş çine bedel kırkımız!

Gerçekçi olalım. Adam 1. turu 2.5 Milyon oy farklı ile kapattı. Sinan oğanın oylarının hepppsinin kkya gitmesi lazım ki kazansın. Böyle bir şey de olmayacağı için...
Kardeşim ara da ironik oluyorsunuz. Bu adam seçime 49.50 ile mi başlayacağını sanıyorsunuz tekrar? Soylu adamın 49.50 alacağını seçim öncesi söyledi ama milletimiz her şeyi 5 dakika da unuttuğu için özellikle z kuşağı 1 gün gündem de kalıyor sonra gidiyor :D

Son düzenleme:
Erdoğan BABA doları 20 TL'den 19'a düşürmüş çine bedel kırkımız!

Kardeşim ara da ironik oluyorsunuz. Bu adam seçime 49.50 ile mi başlayacağını sanıyorsunuz tekrar? Soylu adamın 49.50 alacağını seçim öncesi söyledi ama milletimiz her şeyi 5 dakika da unuttuğu için özellikle z kuşağı 1 gün gündem de kalıyor sonra gidiyor :D
Soylu hocamız kahin ne hilesi ya (!)

Babadan oğula devam ederler hocam hiç merak etmeyin. Onlar demokrasiyi öyle biliyorlar. Afganistan'a hoş geldiniz.
Seçimler pek umurumda olmazdı tabi bu sefer olaylar Cumhuriyet'i laikliği Atatürk'ü ilgilendirmeye başlayınca.

Yazık ya acıyorum böyle tiplere. O saçını bir daha göremeyip olması ve bir daha sokağa derisiyle çıkamayacak oluşu. Daha da önemlisi Cumhurbaşkanı yerine imam seçmesi.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2023-05-27 ÖÖ 11.00.28.png
    Ekran Resmi 2023-05-27 ÖÖ 11.00.28.png
    680,1 KB · Görüntüleme: 29
Seçimler pek umurumda olmazdı tabi bu sefer olaylar Cumhuriyet'i laikliği Atatürk'ü ilgilendirmeye başlayınca.

Yazık ya acıyorum böyle tiplere. O saçını bir daha göremeyip olması ve bir daha sokağa derisiyle çıkamayacak oluşu. Daha da önemlisi Cumhurbaşkanı yerine imam seçmesi.
Vallaha sizi bilmem ama ben hiç acımıyorum hocam. Oy kullanmayacağım diyen veya malum partiyi destekleyen her kadın bu sonu tadacak. Ve o gün geldiğinde onlara karşı en ufak üzüntüm bile olmayacak. Şeriat gelirse çok üzülmeyin hocam bu tiplerden üstün olacağız en azından öyle düşünün. Teselliye bak... Umarım kazanırız. Ah şu insanlar artık bir anlasa.

Vallaha sizi bilmem ama ben hiç acımıyorum hocam. Oy kullanmayacağım diyen veya malum partiyi destekleyen her kadın bu sonu tadacak. Ve o gün geldiğinde onlara karşı en ufak üzüntüm bile olmayacak. Şeriat gelirse çok üzülmeyin hocam bu tiplerden üstün olacağız en azından öyle düşünün. Teselliye bak... Umarım kazanırız. Ah şu insanlar artık bir anlasa.
Hocam benim ablam var annem var hepsi KK verdi hepsi de biliyor AKP kazanırsa ne olacağını. Yoksa umurumda olmaz.

Bu 15 temmuzda niye ölmedi?

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2023-05-27 ÖÖ 11.04.04.png
    Ekran Resmi 2023-05-27 ÖÖ 11.04.04.png
    388,6 KB · Görüntüleme: 28
Seçimler pek umurumda olmazdı tabii bu sefer olaylar Cumhuriyet'i laikliği Atatürk'ü ilgilendirmeye başlayınca.

Hakikaten madem dinsizlere yer yok diyorsun saçın niye açık? (bende tsyyipçiyim ama kadının yaptığıda saçma)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı