Ha aklıma gelmişken söyliyeyim en gelişmiş şehirleri kim aldı konuş bakalım azıcık @513242
Sence onlar halk mı? Diyarbakır'da babam var bizzat ben biliyorum kürtlerin sandıklarda ne yaptığını.
Hocam konuyu yeni gördüm de, o kimdir acaba? Aktroll mü?
Ha aklıma gelmişken söyliyeyim en gelişmiş şehirleri kim aldı konuş bakalım azıcık @513242
Sence onlar halk mı? Diyarbakır'da babam var bizzat ben biliyorum kürtlerin sandıklarda ne yaptığını.
Neyse ben çıkıyorum o zaman. Son olarak hala ülke de İslam'ın yeri yok. Yaşasın laiklik!Makarnası kaynadı ona gitmiştir.
Evinde yemek olduğu için şükreden bir şahıstı. Konuyu okurken görebilirsin.Hocam konuyu yeni gördüm de, o kimdir acaba? Aktroll mü?
En akından hem de.Hocam konuyu yeni gördüm de, o kimdir acaba? Aktroll mü?
En akından hem de.
Gerekirse aç kalırız ama vatanımızı satmayız. Teröre terör diyemeyen partiye oy vermektense aç kalmayı tercih ederim.
Dayı adam vatan derken Türkiye'den bahsetmiyor kürdistandan bahsediyorBro bi BabalaTV yayını izlermisin be?
Dayı adam vatan derken Türkiye'den bahsetmiyor kürdistandan bahsediyor![]()
Adam mı?Dayı adam vatan derken Türkiye'den bahsetmiyor kürdistandan bahsediyor![]()
Eleman.Adam mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.