Seçimleri kim kazanacak?

• Konuyu başlatan Mogl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 248
  • Görüntüleme 11.877
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz şu an yapılan evlerin oy almak için yapıldığın farkında bile değilsiniz. Bu deprem seçim sonrası olsaydı görürdünüz evi :D Adana'da daha Acil Yıkıklar duruyor göz boyuyorlar sadece.

Tek bir binadan dolayı hepsinde böyle olduğunu mu çıkarttınız?
Tek bir binamı? Daha kaç kentsel dönüşüm mağduru var senin haberin var mı?

Kentsel Dönüşüm'e de karşı çıkan AKP 'ydi değil mi?

Buyurun.
Şimdi çıkmış Recep Tayyip Erdoğan, hiç utanmıyor, yüzü hiç kızarmıyor, ‘Ya biz kentsel dönüşüm yapacaktık, CHP engelledi' demiş. Ya Allah'tan kork, insan bu kadar büyük yalan söyler mi ya. Bugüne kadar yapmak istediğin her şeyi yaptın, tek başına iktidardın. Kentsel dönüşümü, müteahhitlerine, yandaş müteahhitlerine peşkeş çeker hale getirip de bir daireyi borçlandırarak vatandaşa verdirip altındaki dükkanları da müteahhide peşkeş çekme anlayışına CHP karşı çıktı.

Siz şu an yapılan evlerin oy almak için yapıldığın farkında bile değilsiniz. Bu deprem seçim sonrası olsaydı görürdünüz evi :D Adana'da daha Acil Yıkıklar duruyor göz boyuyorlar sadece.
Zaten o evleri de bedava vermeyecekler. Çok ucuza ayağına 15 senelik kredi ile kitleyecekler millete. İzle de gör. Sazanlar da gidip basıcak oyu tabii.

Harbiden adam kendi istediği her şeyi yapıyor zaten neymiş CHP istememiş :D

Zaten o evleri de bedava vermeyecekler. Çok ucuza ayağına 15 senelik kredi ile kitleyecekler millete. İzle de gör. Sazanlar da gidip basıcak oyu tabii.
20 sene kitleyecekler, ben daha toki başvurusu yapamıyorum neden biliyor musun? Bizim evi az hasara çevirmeye çalışıyor sülale devri olduğu için. Milletvekili bile aramış ev az olacak diye ama bina Acil Yıkılacak durumda. Rezilsiniz.

Yol köprü togg diye övüyorsunuz tayyibi, kendi cebinden mi yaptı? 20 yıllık vergilerimle yaptı zaten :D

Harbiden adam kendi istediği her şeyi yapıyor zaten neymiş CHP istememiş :D

20 sene kitleyecekler, ben daha toki başvurusu yapamıyorum neden biliyor musun? Bizim evi az hasara çevirmeye çalışıyor sülale devri olduğu için. Milletvekili bile aramış ev az olacak diye ama bina Acil Yıkılacak durumda. Rezilsiniz.

Yol köprü togg diye övüyorsunuz tayyibi, kendi cebinden mi yaptı? 20 yıllık vergilerimle yaptı zaten :D
Anlamazlar. Boşuna anlatma. Onların hareket etmesi yaşadıkları anlamına gelmiyor. Sen demek istediğimi anlamışsındır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı